Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/18 anonim válasza:
A magyar férfiak a legrosszabak és még mellé nagyképű hólyagok is.
4/18 anonim válasza:
Nincs ilyen atlagban a delamerikaiak nagyon jok, delkelet azsiaiak szinten, europaban kiemelnem a lengyeleket, oroszokat, olaszokat. De inkabb egyenfuggo hogy ki a legjobb, minden nemzetnek vannak egyenei, akik ugy megcsinalnak, hogy az agyad a szijat ledobja
5/18 anonim válasza:
3: Pont ugyan ez a tapasztalatom a magyar nőkkel. Külföldön élek hét éve, több országot is beutaztam már, de olyan alpári stílust mint az átlag magyar nő sehol sem tapasztaltam. Az ázsiai, és afrikai nők a kedvencek. Tapló, és kivétel mindenhol van.
6/18 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja elfogulatlanul megmondani. De mondjuk nekem magyar férfiként nincs szégyelni valóm a teljesítmény terén
8/18 anonim válasza:
Ott lehet domboritani ahol a környezet prűd és tabu élvezkedni babonás vallás uralja a térséget . Azok a csajok csak szolgák vagy megtermékenyitik őket .Spanyol török olasz valllásos nőket toltam , imádták hogy meg lett ujjazva durrantva a hátsójuk is . Két erdelyi csajjal voltam eddig, akik smacizni sem nagyon tudtak 2-3 kapcsolat korai házassag után , sem mertek masztizni . Megkapták ők is , ezután stikába dögös holmit csipkét hordtak így izgattak , de othon tetették az ártatlant ...
9/18 anonim válasza:
#7 úgy is van! Egy kicsit hazabeszélek 🤓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!