Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/49 anonim válasza:
Illatmentes.
Titok: minden pisilés után megtörlöm, ha olyan helyen vagyok meg is mosom.
Napi kétszer zuhanyzás, reggel és este, fityma alatt is megmos!
Ha puttony ürítés volt szintén meg mos, és lám nem lesz szaga, illata!
12/49 anonim válasza:
Ezt a kérdést, ha férfi tette fel, akkor nem vagyok biztos benne, hogy hetero!
Ha nő kérdezi, akkor nem vagyok biztos, hogy már elmúlt 18 éves.
13/49 anonim válasza:
Tesztoszteron illata van, volt aki imádta szagolgatni, és bevallotta, hogy ismerkedeskor nagyon várta, hogy láthassa érezhesse is, mert csóknál érezte, h tele vagyok hormonokkal
14/49 anonim válasza:
Van egy kínai csodaszer-pénisz ízesítőnek lehetne fordítani,különböző illatú tabletták,le kell nyelni,pár napig az adott illatnak megfelelő lesz a cerka illata,pl eper,vanília,ananász stb.
15/49 anonim válasza:
Már 4. napja nem mostam meg, szándékosan. Túrósodik és érdekes izgató illata van.
17/49 anonim válasza:
Tudsz venni ilyen parfümöt a drogériában. Az van rajta, hogy "farok szag"!
19/49 anonim válasza:
11, Örülök hogy más is figyel ezekre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!