Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti betudtok fogadni bőven 20 pluszos 6-7cm vastag péniszt?
Figyelt kérdés
Szerintem rengeteg lány betudja, az átlagos 15centimmel semmire nem megyek.ápr. 28. 17:52
11/17 anonim válasza:
Ja persze, gondolod nem érzem a különbség egy 15 meg egy 18 centis között. Ne nézd már hülyének a nőket.
12/17 anonim válasza:
22cm, ami 6cm vastag volt az befért. Igaz fájt néhány pózban
14/17 anonim válasza:
De ezt a kérdést minek tetted fel, ha neked nem annyi?
15/17 anonim válasza:
Az nagyon nagy nem diztos hogy bírom..
16/17 anonim válasza:
Nem akarom h a pasimnak lofarka legyen.
Nekem tokeletesen jo a max 16cm
Neha az is faj ha tulsagosan benyomja.
17/17 anonim válasza:
Voltam egyszer egy nagyméretű pasival, direkt nem írok cm-t, mert nem tudom. De az addigi pasijaim méretétől jelentősen nagyobb volt. Mikor megláttam, tipik az jutott eszembe, ez belem sehogy sem fog beférni. A nyerő pozitúra a fordított lovagló lett. Isteni jó érzés volt. 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!