Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok,akik képesek vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok,akik képesek vagytok úgy lefeküdni a másik féllel,hogy nincs zuhanyzás előtte, vagy bármi? Nem zavar a párotok esetleges kellemetlen, mosdatlan szaga? Nincs bennetek ilyenkor egy undor a másik irányába?

Figyelt kérdés
Én a jelenlegi barátommal sem bírok úgy lefeküdni,hogy ne legyen előtte mosakodási ceremónia. Ki sem bírnám,nem feküdnék úgy le senkivel. Ha meg olyan helyen vagyunk,hogy esetleg nincs mód tisztálkodni,akkor szex sincsen. Hogy képes valaki reggel is úgy szexelni a másikkal, hogy mondjuk rossz a lehelete, vagy bármi? Vagy mondjuk egy átdolgozott nap után, befülledt tagokkal egymásnak esni?
2024. ápr. 27. 23:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Állott szagra gondolok,amikor érzed,hogy valaki nem friss.
2024. ápr. 27. 23:29
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Ha valakit szeretek, akkor akkor is szeretem, ha már nem frissen van suvickolva... hanem eltelt 10 perc...
2024. ápr. 27. 23:39
 13/25 A kérdező kommentje:
Én nem így értettem...Hanem úgy,hogy ha mondjuk a párom megfürdik délután,és este kap el a hév,akkor mehet a dolog.De ha este fürdöm, akkor másnap délben nem fogok úgy lefeküdni vele,hogy aznap nem mosakodott előtte meg.
2024. ápr. 27. 23:41
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

#10 pont ezt akartam írni. Azért ez túlzás, amit a kérdező írt...

Nekem nem kell erős gyomor, mert büdös és igénytelen emberrel soha nem feküdtem le, pedig előfordult, hogy este furodtunk és másnap délután voltunk együtt. Persze nem fizikai munkát végzünk, akkor alap lenne a fürdés szex előtt.

Ha neked és a párodnak ennyi idő alatt bebüdösödik, akkor valamilyen egészségügyi problémátok van és igazából csak ti vagytok a büdösek.

Fizikai munka után természetes a fürdés és csak utána a szex. Fürdeni viszont fizikai munka nélkül is minden nap fürdünk, szóval tiszták vagyunk. Velünk nincs probléma :)

Annyit szoktam, hogy nedves törlökendővel megtörlöm a puncim előtte. Soha nem volt panasz.

2024. ápr. 27. 23:54
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem,csak szimplán fizikai melót végzünk. És én a magam részéről minden évben járok nőgyógyászhoz.
2024. ápr. 28. 00:21
 16/25 anonim ***** válasza:
64%

Bírom ezt a nagy lepontozásokat :D itt mindenki kesztyűs kézzel fogja a f.szt? :D

Egyetértek azokkal, akik írják, hogy nem fürdenek minden szex előtt. Nem vagyunk koszosak és budosek, ha azok vagyunk, megfurdunk, ennyi.

2024. ápr. 28. 00:24
 17/25 anonim ***** válasza:
60%

#15 én is minden évben járok. Egészséges vagyok még úgy is, hogy nem zuhanyozunk minden szex előtt és több spontán szexben is volt részem.

Megőrülnék, ha minden szexet így be kellene szervezni. Persze ennek is meg van a varázsa.

Mindent összevetve, nem fürdünk minden szex előtt közvetlenül, de nem is szexelünk koszosan. Az a ti bajotok, ha fürdés után pár órával már büdösek vagytok.

2024. ápr. 28. 00:28
 18/25 anonim ***** válasza:
56%
#15 ha útépítőmunkások vagytok akkor TALÁN érthető. :D
2024. ápr. 28. 01:13
 19/25 anonim ***** válasza:
33%

Én átérzem a dolgot, reggel is meg este is fürdők, nyaranta többször, ha van rá lehetőség meg nem klímás helyeken mozgom, dolgozom, izzadok akkor nekem is jobban esik, ha nem ragadok hozzá a másikhoz, nem mintha olyan nagy dolog lenne egy 5 perces tusolás.

Lehet együtt is akár 🤷 nyilván itt nem aszfaltozás utáni gané1 lemosásáról írok ebben a szituban és úgy együtt 😂 meg nem mintha szoktam volna 😄

Ettől függetlenül miért ne lehetne spontán szex?

Ha megfürdök reggel, de délben lenne a dolog azért előtte megint nem fogok, ha akkor történne a dolog és nem vagyok még testnedvekben úszva, de ha ezidő alatt mondjuk vágnék füvet akkor ezután is fürdenék és rohadtul nem a szex miatt...😄

Ezen felül meg friss fürdés után egy kis parfüm is mehet, de az már itt nagyon extra lehet néhány embernek 😄

2024. ápr. 28. 04:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem zavar
2024. ápr. 28. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!