Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mikor mondjátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mikor mondjátok egy nőre, hogy "jó az ágyban", mik azok a dolgok amiktől az lesz?

Figyelt kérdés
Most nem ilyen extrém dolgokra gondolok, meg elsősorban nem is az alkalmi kalandokra, ami már csak a helyzet miatt is lehet izgalmas, hanem párkapcsolatban.

2024. ápr. 27. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szenvedélyes és a szexbe magukat beleélő nők jönnek be. Akikben nincsen gátlás és bátran csinálnak bármit önmaguktól. Nem feltétlenül a legextrémebb dolgokra értem, hanem pl aki ha rájön a szexuális inger, akkor teszi a dolgát és nem kérdez. Nekem ez nagyon bejön.
2024. máj. 29. 09:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyen meg az összhang, élvezze, amit csinálok és ő is csinálja, ha nem is ugyanazt, de kissé hasonlót. Ne legyenek gátlásai, de nem kell, hogy mindenbe beleegyezzen. Nekem pedig ezt meg kell értenem.
2024. jún. 23. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Intelligencia, proaktivitás, kommunikáció, szexuális műveltség.
júl. 20. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:
13 as ez nem záróvizsga hanem szex. megkeféled a másikat közben csókolóztok, és a nevén szólitod 😅
júl. 21. 23:45
 15/18 búzaszem ***** válasza:
51%
Ha látom rajta, hogy kíván, akar, felkínálja magát, kezdeményez, kényeztet.
júl. 22. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó teste van és ő is aktív az ágyban. Nem mondom, hogy mindenre mondjon igent, de a 69, facesitting illetve a seggének nyalása nálam befutóvá teszi.
aug. 10. 05:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Akit érdekel azzal szuvesen elbeszelgetek, de nem írásban. Viber vagy telefonos hanghívás alkalmas erre. Ha úgy érzi nem fel már tőlem akkor át is jöhet és jön az illusztráció. Nem kell mindjárt szexre gondolni, nálam az nem megy azonnal egy idegennel.
aug. 10. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Én pl. rühellem az olyan nőt aki majd kiugrik alólam. Azt sem szeretem ha ordít, mert volt olyan amelyik annyira üvöltött, hogy nem mertem egy kempingben, vagy panzióban hozzányúlni, mert ránk törik az ajtót az üvöltéstől....
aug. 17. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!