Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ébredtetek már arra, hogy barátnőtök markolássza a farkatokat, miközben magát izgatja? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
ápr. 27. 09:01
11/14 anonim válasza:
Régebben hajnali 3kor keltem arra hogy a farkamat veri. Azt álmodta hogy megcsalom így leellenőrizte hogy igaz e.
Hatalmas dugás lett belőle.
23F
12/14 anonim válasza:
Hogy én szingli pasiként miért nem tudok ilyen,vagy hasonló nökkel találkozni...
Pedig nagyon vágynék rá,de kb sosem volt ilyenbe részem,inkább mindig csak én kezdeményeztem.
13/14 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen barátnőim, nejem. Mi lett a vége? Utóbbi leszokott róla sajnos, majd a szexről is. :(
14/14 anonim válasza:
Ez teljesen normális egy párnál :)
Lányként írom ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!