Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem izgat, hogy felhúzom az óvszert?
Figyelt kérdés
Csak engem izgat, mikor felhúzom az óvszert? Izgatónak találom, mikor húzom magamra az óvszert és az meg jól feszül rajtam és tetszik, hogy úgy rámtapad az egész..Múltkor egy zöld színűt húztam magamra, úgy rámtapadt, hogy aztán alig bírtam leszedni :D..
21/F
ápr. 27. 06:25
1/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, szinte csak óvszerben szoktam kiverni
2/10 anonim válasza:
Engem...minket is.
Erős óvszer fetis..
Masculan gold a nagy kedvenc.
3/10 anonim válasza:
Igen, izgato. :-) meg az is ahogy erzem h a farkamhoz simul.
Jo erzes ugy kiverni es bele elvezni. Aztan ugyanugy ujra kiverni.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is jó érzés, izgató, bár én nem sűrűn verem ki abba.
5/10 anonim válasza:
Sz'tem sokkal izgatóbb amikor a helyére kerülnek a dolgok 😂
7/10 anonim válasza:
6-os .
Küldj elérhetőseget ha gondolod.
8/10 anonim válasza:
Jó neked, nekem kb azonnal lelankad, ahogy a farkamra teszem. Szerencsére már évek óta nem kellett húzzak.
9/10 gabor49 válasza:
en kifejezetten utálom soha nem hasznaltam. 50/f
10/10 anonim válasza:
Aztán a végén a pali szájába csurgatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!