Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek vagy a férfiaknak vannak nagyobb elvárásai?
A noknek egyertelmuen. Sokszor meg ok maguk sem tudjak mit varnak el.
En ferfikent csak annyit varok, hogy legyen ertelmes, huseges, oszinte es apolt.
Nő vagyok és nem tagadom, hogy nagyon az elvárásaim. Csak hát nem mindegy, hogy mivel kapcsolatban. Nem zavar a kopaszodás, a magasság vagy a farok-kérdés, tapasztalatból mondom. Az pl nagyon zavar, ha nincs benne ambíció, ha közönyös, ha lusta, ha nem tudja, hogy bánjon egy nővel, ha nem mozog (nem kigyúrtra, hanem élvezetből sem), ha nem szeretne családot, ha komolytalan, ha elérhetetlen érzelmileg, ha proli (kövezzetek meg, de a legnagyobb turn off a világon), ha képtelen józan paraszti ésszel gondolkozni, ha buta, ha nem erény számára a hűség, a család, a becsület, ha nem tiszteli az időseket, ha képtelen időnként lemondani materiális dolgokról, ha mindenkivel összefekszik válogatás nélkül, ha függősége van stb még sorolhatnám.
Szóval nálam tényleg hatalmasak az elvárások, és változtatnék is ezen ha tudnám, hogy ilyen férfi nincs. De mivel tudom, hogy van (még jobb is) nem adom alább. Magamat is folyamatosan fejlesztem, hogy ha majd találkozok ezzel a férfival, ő is azt mondhassa: megtaláltam azt a nőt, akibe szerelmes lehetek, akivel megállapodhatok, aki a lehető legjobbat hozza ki belőlem, akivel minden perc öröm.
Úgyhogy én megvagyok a magam elvárásaival, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbb férfi kevesebbel is beéri.
A férfiaknak ugyanúgy vannak elvárásai, valójában nem kevesebb, mint a nőknek.
Csak ahogy itt leírták, nagy a pina hatalma, meg kell valaki, aki főz, mos, takarít rá, sokan cselédet keresnek, hogy beérik azzal, ami éppen akad.
Szeretni nem szeretik, tetszeni se tetszik, csak a szükségleteiket ki kell elégíteni, és megalkusznak, miközben a haverokkal csurgatják a nyálukat a fénykori Pamela Andersonokra, akiket a büdös életben nem kaphatnak meg...
A nőkre nem annyira jellemző, hogy a szar is jó, csak legyen...
16/
Nincsen időm most bővebben kifejteni a véleményemet , de te nagy igazságot írtál .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!