Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként ez nagyon furcsa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ez nagyon furcsa dolog? Perverznek számít?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon izgat a szopás, és szívesen csinálnám minél többet, persze nem akárkinek.

Szexuális élvezetet nyilván nem okoz, nem helyettesítené a szexet vagy a nyalást, de mégis azon kapom magam, hogy folyton csak ez jár a fejemben, akár napközben, munka alatt is. Akár viszonzás nélkül is hagynám egy nekem tetsző pasinak, hogy használja a számat, ahogyan csak akarja...

Ez lehet normális? Volt már más is így vele? Elmúlhat magától? Vagy el kéne mennem pszichológushoz, hogy helyre tegyem magamban a dolgokat?

(Nem ismerkedni akarok, és amúgy is túlsúlyos, csúnyácska harmincas nő vagyok, hogy megspóroljuk a felesleges privát üzeneteket...)

ápr. 25. 21:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
13%

Túlsúlyos vagy? Bejön, leszel a szopós malacom? :D

Viccet félretéve...

Nincs ezzel gond, szimplán izgat ez a dolog. Van olyan pasi aki meg nyalni szeret. Bár talán a puncinak finomabb íze lehet, vagy nem tudom.

A másik kérdés, hogy vajon szopni szeretnél, vagy szopatva lenni. A "használja a számat" rész miatt jutott ez eszembe.

ápr. 25. 22:20
 12/39 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem bizarr, hanem különlegesen értékes ez a tulajdonságod. Én férfiként hasonló vagyok, sokkal jobban motivál a partnerem kielégítése a saját kielégülésemnél.
ápr. 25. 22:23
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Én meg masszírozni, simogatni szeretem a lányokat, vagy akár kényeztetni, de csak kézzel, és nem várok viszonzást. Ez is fura lenne?
ápr. 25. 22:32
 14/39 anonim ***** válasza:
54%
Jó lenne ha minden nő így érezne így gondolkodna. Ha állandóan a férfiakat zaklatnák hogy leszopják őket.
ápr. 25. 22:47
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Gondol mindenki amit akar. Ha szereted csinálni hát csináld. Csak jól válassz, ne kapj el semmit!
ápr. 25. 23:50
 16/39 NemFogodKitalálni ***** válasza:
92%

Én pl persze, szeretem kapni, de jobban szeretem adni az orált. Munka közben is sokszor eszembe jut a párom, a farka, és hogy szívesen bekapnám. Egy héten átlag 4-6 szex van, mindegyiknél a számba is veszem. Sokszor amikor nincs szex, vagy amikor nekem épp megvan, akkor csak orál minden este, élvezésig, szájba. Ő szereti ha csinálom, én pedig szeretem csinálni :) imádok vele játszani, izgatni, a golyóival játszani (persze óvatosan, mielőtt kapok a megjegyzéseket :D), imádom nézni ahogy élvezi, imádom érezni amikor orgazmuskor beleremeg az egész teste, megfeszül, és teleélvezi a számat, és imádom utána tisztára nyalni a farkát. Én is volt, hogy beteg dolognak tartottam, de ő is szereti, én is, akkor miért lenne beteg?!

27N

ápr. 26. 00:12
 17/39 anonim ***** válasza:
91%

Mindegy hány évesnek írod magad, milyen kinézetűnek attól még menni fognak a privik 😂

Semmi gond nincs a szexualitásoddal, ezért nincs szükséged pszichológusra. Ahogy az ételekben, úgy a szexben sem egyformák az emberek. Vannak akik kifejezetten imádják az orált, akár "csak úgy" is, akár úgy, hogy "végig előjátékként" is. Teljesen rendben vagy!

ápr. 26. 00:20
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

Én jártam ilyen lányhoz időnként.

Szexnek indult mindig de előjátéknál mindig végig csinálta.

Szóltam neki hogy le kéne álljon mert ki fog végezni de nem hagyta abba.

Mondta is utána hogy neki ehez volt kedve.

Biztos ritka az ilyen de van.

ápr. 26. 01:49
 19/39 anonim ***** válasza:
50%

#16 a leírásod és a korod is egy az egyben passzol egy ismerős lányra...

Ő is pont ugyan ilyen, annyi extrával hogy ő néha csak az érzés kedvéért kezdi el a párjának oràlozni.

ápr. 26. 06:28
 20/39 anonim ***** válasza:
87%
Jesszus, most emiatt komolyan pszichológushoz mennél? Na emiatt nem vagy normális, nem a vágyad miatt, te jó ég... Ezt amúgy nőként mondom, aki ugyanúgy szeret szopni.
ápr. 26. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!