Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a fiúk, akik nem szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk, akik nem szeretnek puncit nyalni, ők miért nem?

Figyelt kérdés
Mondanátok pár okot vagy hogy mi lomboz le?

2024. ápr. 25. 20:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem ez annyira furcsa. Én nő vagyok, szerencsére egyetlen férfival se találkoztam, aki ne szeretett volna nyalni. Nekem is alap a szopás, nem kényszer, szeretem csinálni.

Nem hiszem, hogy tudnám élvezni olyan férfival a szexet, aki undorodik a nemi szervemtől...

Ez ugyanúgy, ha egy nő nem akar szopni, teljesen jogos, ha az a férfinak rosszul esik.

2024. ápr. 26. 00:15
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
#11 pontosan, én se lennék olyannal, aki nem nyal, a szopást bezzeg mindig elvárják.
2024. ápr. 26. 06:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jó dolog. Nem tudom mit nem lehet rajta szeretni 🤷🏻 az még egy plusz izgalmi dolog. Főleg 69-ben. na úgy még komolyabb ☝️
2024. ápr. 26. 07:23
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Én is szeretek nyalni, de volt már olyan punci amit nem nyaltam ki.

Mire a dugást befejeztük valami irgalmatlan büdös lett.

2024. ápr. 26. 08:15
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
Vannak ilyen finnyás “férfiak”. Katonaságnak selyemseggűeknek hívták, mert fél tekercs wc papírt terítettek az ülőkére és háttal által a zuhanyzóban. A puncit rongyosra kell nyalni, én képes lennék belefulladni egyedül az zavar, hogy nincs még két kezem. Nyalom a puncit, ujjazom mindkét lyukát, simogatom a combját, markolászom a mellét garantált az orgszmus.
2024. ápr. 26. 08:21
 16/24 anonim ***** válasza:
32%

Èn volt akit imádtam nyalni és volt akit sosem nyaltam ki.

Miért nem nyaltam ki akit nem nyaltam ki?

1. Nem tetszett a puncija.

- a színe

- a formálya

- a szaga

- az íze

- szőrös volt

Miért nyaltam ki akit kinyaltam?

Mert tetszett a puncija

2024. ápr. 26. 08:52
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

16. A te farkad sem egy faragott ókori szobor, ami tökéletes és kidolgozott, szép.

Szóval ennyit erről, akkor viszont te se várd el. :)

2024. ápr. 26. 11:10
 18/24 anonim ***** válasza:
95%
#16 számunkra meg a herezacskótok undorító, mégis a számba veszem, ha tudom, hogy jó érzés a páromnak. Ez a különbség férfi és nő között. Ti nem ismeritek az önzetlenséget :)
2024. ápr. 26. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:
29%

17- 18#

Azt persze nem olvasod el, hogy volt akit kinyaltam ès azèrt mert tetszett.

Ha nem tetszik a here zacskò akkor ne vedd a szàdba.

Sajnos nem làtod mindenki puncijàt egyből így akkor derül ki, hogy milyen mikor oda kerül a sor..

Tudom, hogy a nők azt gondolják, hogy minden nő szép és minden nőt imádni kell..de a valòsàg nem ez

2024. ápr. 26. 11:33
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
19. Tudjuk hogy minden férfi elvárja hogy leszpjuk, de viszonozni már nehéz nekik és nem is nagyon szeretnék. Oh, várjunk, azok a kisfiúk! :)
2024. ápr. 26. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!