Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelhetek menzesz 5. Napján (utolsó) ha már csak a wc papiron van kis vérfolt?
Figyelt kérdés
Gumival vagy gumi nélkul? Alapból gumi nélkül szoktunk de olvastam hogy a menzesz vérből adhatok valami fertőzést a páromnak. Sajnos utana napokig nem tudunk együtt lenni ezért jó lenne ma…ápr. 25. 17:26
1/5 anonim válasza:
Én az első napjan is simán szexelek ha olyanom van...
24L
2/5 anonim válasza:
Bármikor szexelünk a párommal, ő a nő, semmi gondja ezzel sőt.. Teszünk magunk alá egy sötét törölközőt, ha netán,.. és uccu neki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem inkább azzal lehet a baj ha a pasi ad át valami fertőzést ilyenkor.
De mi simán szoktuk csinálni.
4/5 anonim válasza:
Igen, de ne ijedj meg, ha a szex után újra beindul a vérzés. Az normális dolog olyankor, mèg plusz egy napig jöhet.
5/5 anonim válasza:
Semmilyen fertőzést nem adsz át, inkább te szedhetsz be - mivel olyankor gyengül kicsit a hüvelyflóra.
Ja és "beszedhetsz" nem kíván terhességet is. Ritkán, de biz' előfordulhat, hogy időben eltolva több petesejt érik be s menses idején is teherbe lehet esni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!