Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon lévő lány bevállalna ilyet?
Régóta küzdök feeder fétissel, de eddig csak fantázia volt. Mindent próbáltam, sehogy nem sikerült kiverni ezt az egészet a fejemből.
Mivel lehet, hogy élőben ez nem is tetszene, ezért eljátszottam a gondolattal, hogy meglátogatnék valakit a rosszlanyokról terápiás céllal. Gyakorlatilag annyi lenne, hogy addig kellene etetnie, amíg kb össze nem hányom magam, ezt ilyen bdsm stílusban.
Akinél kint van, hogy fétis/bdsm, az valószínűleg bevállalná? Vagy inkább dominához kellene menni?
A fúj, undorító, kezeltessem magam és társaira nem vagyok kíváncsi, kaptam már eleget.
Én is csak annyit tudok javasolni hogy fel kell hívnod egyet és meg kell kérdezned.
Sajna még én se voltam de már rég jár az eszem azon hogy egy natúr franciára elmennék csak rohadt feszült vagyok és nem merek mert mit mondanék meg lehet fel se állna...
Te voltál azóta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!