Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mostantól mindig ilyen lesz ha hármasozunk?
Párom régóta próbált megfűzni, hogy próbáljuk ki hármasban is, 2F1L feállásban. Ő passzív bi egyébként, ami engem nem zavar. Fél év rábeszélés és fokozatos ismerkedés után tegnap megtörtént az első hármasunk. Megbeszéltük hogy nincs tabu, ha valami nem tetszik, nem akarom akkor a biztonsági szót kimondva leállunk.
A fiúk persze nagyon beindultak és kipróbáltunk sokmindent ami persze nekem is tetszett de a végére nagyon elfáradtam, kimerültem és most fáj minden porcikám, főleg "ott" lent. Tudom hogy nem lehet irányítani , előre megbeszélni, de azt hiszem ilyen intenzív élményre max havi 1x vágynék, hogy tudnám rávenni őket hogy legyenek romantikusabbak, gyengédek?
De alapvetően tetszik hogy "fáj", nem? :)
Majd pár nap és hiányolni is kezded. :)
Ez a hármas szex lényege ;)
Masnap alig birni felkelni.
Érdekes,nekem pont ez jön be benne.
Nem vagyunk egyformák
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!