Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok róla, ha már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok róla, ha már a második randin az arcára engedné? (30+os nő)

Figyelt kérdés

Első randi kávézás, második randin a lakásán ez+az. Részéről orális szex és a végén az arcra/szájba élvezéssel(magától), harmadik randin szex.

Komolynak kaocsolatnak indulna.

2024. ápr. 24. 13:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

#10 válaszolóval azonosak a tapasztalataim.

Az ilyen nőt amúgy nem azért nézem le, mert szexel vagy nem szexel.

Hanem:

"Részéről orális szex és a végén az arcra/szájba élvezéssel(magától)"

Könyörgöm, hogy süllyedhet valaki odáig, hogy ilyet csinál csak úgy?

Nekem alap a kölcsönösség, nőként amíg én nem kaptam semmit, bele se kezdenék...

Ezzel magát minősíti le, azt az ilyenek miatt hiszik azt a palik, hogy a szex csak róluk szól...

2024. ápr. 24. 14:30
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Imádnám, imádok arcra élvezni. És tudom, hogy 30 felett a nők már nem szarakodnak annyit, hanem a lényegre szeretnek térni. Jelenlegi baràtnőm is majdnem 30 volt, mikor összejöttünk, és nagyon hamar meg is dugtam, már első alkalomnál is lenyelte. Ettől függetlenül több, mint 3 éve együtt vagyunk. Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, ha a csaj kéreti magát sok ideig, mint egy szűzk…
2024. ápr. 24. 19:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes így előre tervezni!
2024. ápr. 24. 20:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

De mégis mi francnak kéne a második randin szopni ? Nem birsz ki pár hetet, hónapot amig kialakul a kapcsolat megismerkedtek.

Egyetlen értelmes okot tudok elképzelni erre a viselkedésre, hogyha valamiért különösen izgat az, hogy egy idegent félig idegent spontán leszopjál, és ezt szeretnéd megélni.

A szex nem lenne baj, de azért ilyesztőnek tűnik az a gátlástalanság ami ehhez kell.

2024. ápr. 25. 04:25
 15/24 anonim ***** válasza:
18%

“De mégis mi francnak kéne a második randin szopni ?”

Mert úgyis mindkét fél tudja, hogy mire megy ki a játék, és 30 év körül már a nők sem teszik a hülyét. A szopás pedig alap.

2024. ápr. 25. 07:31
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Valahogy akkor is be kell fejezni a sz*pást, most mit csináljon? Verje ki a végén?
2024. ápr. 25. 09:12
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk az első randin minden volt. Teljesen minden. És kapcsolat lett. Miért lenne ez rossz?
2024. ápr. 25. 09:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan érdekes, hogy én csak itt gyakorin hallok ilyen “első randin ment már seggből szájba, most meg a feleségem és 3 gyerekünk van” storykat, a valóságban egy ilyenről sem tudok és nekem se lett egy kapcsolatom se olyannal, akivel hamar lefeküdtünk. Azok onnantól kezdve csak szexre mentek. Eddigi komoly párjaimmal minimum az 5-6. randin volt szex, vagy mégkésőbb és mondták is, hogy ha egyből lefeküdtünk volna, tuti nem válik komollyá a dolog. Ezt én is vallom, nem jó elsietni. Barátnőim között is mindegyik várt vagy 1 hónapot a szexszel, mikor összejöttek a most már férjeikkel.
2024. ápr. 25. 09:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#18: Mert ezeket férfiak írják ki, hogy elhitessék mindenkivel ez a normális, holott köze sincsen a valósághoz.
2024. ápr. 25. 09:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy normális vagy nem normális, csak hogy úgy alakult. És persze nem minden nővel.
2024. ápr. 25. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!