Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki elvezi ha tobben lefogjak es ugy kotozik, bilincselik ki? Vagy ki az aki szeret ilyet csinalni?
Figyelt kérdés
ápr. 23. 15:37
1/13 anonim válasza:
A szubmisszív nők élvezik, akik kedvelik a gangbanget is - szívesen :)
2/13 anonim válasza:
Azt is lehet élvezni, ha a kikötözöttet csiklandozzák?
3/13 anonim válasza:
1-s: hat ha par jokepu magas izmos pasi jonne be veletlen a lakasba akkor ok lefoghatnanak, kikotozhetnenek :D.
Mondjuk a pasim is kikene kotozniuk, de max kicsit szenvedne es nezne a szexet.
Tudom ilyen csak az almomban :D.
2-s: csikizes hogy tortent?
5/13 anonim válasza:
Én szeretném, de a feleségem nem akarja.
6/13 anonim válasza:
Ez nem megvalósíthatatla, csak rá kell szánni magatok!
7/13 anonim válasza:
Voltam olyan 40es nővel aki csak úgy élvezte ha ki van kötözve és használtam.
8/13 anonim válasza:
Sub férfi vagyok én is élvezem a volt barátnőm sokszor csinált ilyent és nagyon jó volt igez csak egyedül volt persze hagytam, mert élveztem.
9/13 anonim válasza:
Én szeretek bilincsben bezarva lenni.
10/13 anonim válasza:
És? Mi történik ezalatt? Várod hogy szabadon a testedet kényeztesse, gyötörje, csikizzen végig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!