Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha egy nálad sokkal szebb ellenkező nemű összejönne veled ha vállalod a rendszeres bdsm-et, polónyalást vagy kakiszexet?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 22:57
11/35 anonim 

válasza:

Szub vagyok de az utolsó felsorolt dolog taszít és hányni tudnék tőle. :)
Gondolom ez lenne a normális reakció!
12/35 anonim 

válasza:

Hát,egy szép nő sokmindenre rá tudna venni 😃
13/35 anonim 

válasza:

engem érdekelne, kivéve az utolsót a felsorolásból. :) F
14/35 anonim 

válasza:

Ha lábfétises, domináns dolgok tetszenének neki csak, akkor még okés, de így...? Felejtős.
15/35 A kérdező kommentje:
És ha kölcsönös kakiszexet szeretne rendszeresen?
2024. ápr. 23. 19:35
16/35 anonim 

válasza:

Nem akarnék kakiszexet. Az számomra rendkívül gyomorforgató, elképzelni nem tudom magamat, hogy ilyenben részt vegyek, pedig perverz vagyok, de ez nekem is sok.
17/35 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem megalázó meg nem kaki, csak pisiszex hogy nagy pohárból kéne innod rendszeresen?
2024. ápr. 23. 20:03
18/35 anonim 

válasza:

Kérdező, te nő vagy férfi vagy?
19/35 anonim válasza:
idegenekkel a legjobb szadomazo szexelni. az úgy izgalmasabb.
20/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk minden héten meg kéne innod egy kancsóval.
2024. ápr. 23. 21:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!