Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Mely formában éritek le a legtöbb orgazmust?
"Nem az volt a kérdés, hogy hogy tudod elérni, hanem hogy melyik a leggyakoribb"
Ha ez volt a kérdés, akkor az "A" válasznál miért van kihangsúlyozva a "CSAK" szó?
"Csak magamnak, ....."
4!
Ismerek olyat, aki pl mas jelenletében képtelen az orgazmusra (sokáig en is ebbe a csoportba tartoztam). Csak akkor sikerült, ha egyedül, magamnak megoldottam.
Erre gondoltam.
5
És szerinted melyik választ kéne annak jelölnie, aki többféle módon, vagy bármelyik általad felsorolt módon képes az orgazmusra, és a legtöbb orgazmust magának okozva éli át?
7
Légy szíves olvasd el figyelmesen, amit kérdeztem, és próbáld értelmezni. Köszönöm.
9
A kérdésemre azt válaszoltad, hogy - ellentétben a B, C, D válasszal - az A opcióhoz azért tetted oda a "CSAK" szót az A válaszhoz, mert:
"Ismerek olyat, aki pl mas jelenletében képtelen az orgazmusra (sokáig en is ebbe a csoportba tartoztam). Csak akkor sikerült, ha egyedül, magamnak megoldottam.
Erre gondoltam."
Én meg arra gondoltam, amikor a 6. hozzászólásban feltettem neked egy kérdést, hogy aki nem így van vele, mint ahogy te voltál vele korábban, és partnerrel is van orgazmusa - vagy akár a B, C, D válaszlehetőségben megadott módokon, de a leggyakrabban / szám szerint legtöbb orgazmusát magának okozva éri el, az szerinted mit tud jelölni válaszként?
Mert az "A"-t nem fogja, mivel a "CSAK" ilyen módon rá nem érvényes,
de más sem tud, mivel "CSAK" nélküli
"Magamnak (vagy saját magamnak) maszturbálással"
válaszlehetőséget nem soroltál fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!