Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elvisz etterembe vacsorazni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvisz etterembe vacsorazni akkor kotelezo szexualisan meghalalni?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 22. 09:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Én sosem várom el ezt egyetlen nőtől sem, de előtte mivel utálom a felesleges köröket, megkérdezném, hogy utána lehet-e szó szexről, ha nem, de ha szimpatikus akkor is elvinném egy jó helyre, nem minden a behatolás..
2024. ápr. 22. 12:14
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Múltkor egy be telefonállós műsorban volt hasonló kérdés amire egy ilyesmi történet érkezett:

"Elvittem a kiszemelt hölgyet vacsorázni és nagy reményekkel eltelve érkeztünk meg az étterembe. Úgy tűnt számomra minden jól alakul, a hölgy gyönyörű, értelmes, és úgy tűnt hogy nagyon szimpatikus vagyok számára. A harmadik főétel elfogyasztásakor kérdeztem csak rá hogy mindig ennyire jó az étvágya?

A válasz: Nem, csak amikor megvan :)

2024. ápr. 22. 12:45
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha van valami fogalma a nőkről, akkor tudja, hogy nem a szolgálataiért kapja a szexet cserébe. Hanem ha gerjed rá a nő, akkor van szex, ha nem, akkor nincs. Ha egy férfi teper és tetszeni próbál a nőnek, az inkább lelombozó.
2024. ápr. 22. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Ha engem egy számomra vonzó nő elvinne étterembe, akkor biztos, hogy meghálálnám. :D

De gondolom a kérdés arról szól, hogy egy nőnek egy vacsoráért cserébe illik-e széttenie a lábát. Erre viszont a válasz az, hogy nem.

2024. ápr. 22. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Kötelező, az alkotmányban is benne van.
2024. ápr. 22. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Illik mindjárt ott az étterembe meghálálni.
2024. ápr. 22. 14:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy vacsora nem a világ... Mert ha első randira Tahitire mennétek az sem jelentené azt hogy "kell", de érthetőbb lenne a dilemma.

Volt, hohy kiderült nem passzolunk egymáshoz és udvariasan elköszöntünk és olyan is hogy a lány leszopott a kocsiban.

38F

2024. ápr. 22. 15:40
 18/19 gabor49 ***** válasza:
100%
nem semmi sem kötelező
2024. ápr. 23. 05:19
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
Kérdező, te egy vacsora értékére tartod magad.
2024. ápr. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!