Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvisz etterembe vacsorazni akkor kotelezo szexualisan meghalalni?
Múltkor egy be telefonállós műsorban volt hasonló kérdés amire egy ilyesmi történet érkezett:
"Elvittem a kiszemelt hölgyet vacsorázni és nagy reményekkel eltelve érkeztünk meg az étterembe. Úgy tűnt számomra minden jól alakul, a hölgy gyönyörű, értelmes, és úgy tűnt hogy nagyon szimpatikus vagyok számára. A harmadik főétel elfogyasztásakor kérdeztem csak rá hogy mindig ennyire jó az étvágya?
A válasz: Nem, csak amikor megvan :)
Ha engem egy számomra vonzó nő elvinne étterembe, akkor biztos, hogy meghálálnám. :D
De gondolom a kérdés arról szól, hogy egy nőnek egy vacsoráért cserébe illik-e széttenie a lábát. Erre viszont a válasz az, hogy nem.
Azért egy vacsora nem a világ... Mert ha első randira Tahitire mennétek az sem jelentené azt hogy "kell", de érthetőbb lenne a dilemma.
Volt, hohy kiderült nem passzolunk egymáshoz és udvariasan elköszöntünk és olyan is hogy a lány leszopott a kocsiban.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!