Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen egy MILF-et hogy lehetne megkapni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 08:20
1/10 anonim 

válasza:

"megkapni"? Sehogy. Esetleg megpróbálhatod meghódítani, de annál már egyénfüggő, hogy mit értékel és mit nem.
2/10 A kérdező kommentje:
meghódítani akkor igy értetem :) van egy milf kölyök korom óta bele égett az agyamba, mikor anno megláttam még általános iskolában menet a boltban hátulról :D
2024. ápr. 22. 08:27
3/10 anonim 

válasza:

Ott settenkedsz körülötte, aztán bevágod a lompost.
4/10 anonim 

válasza:

30-40-es szingli nők ma már bőven járnak szórakozóhelyekre. Az igényesebbeknek jazz klub, az egyszerűbbek retro disco a kedvence.
5/10 A kérdező kommentje:
igen az egy jó dolog lenne.
és ha nem szingli? :) mert nem az.
2024. ápr. 22. 08:54
6/10 anonim 

válasza:

Kérdés hogy milyen típusú nő. Lehet nem nyitott a dologra. Ha könnyűvérű és alapból csalja a férjét/baràtjàt akkor nyertügy
7/10 A kérdező kommentje:
tudja fene,ad magára mai napig eddz, jár futni szereti mutogatni magát ahogy látom :) mikor egyszer ment futni és mentem mögötte hát igen nem voltak szavak :D
2024. ápr. 22. 08:58
8/10 anonim 

válasza:

Akkor benne van mindenben.
Hány éves?
9/10 A kérdező kommentje:
jó kérdés, 40+ az biztos :)
2024. ápr. 22. 09:26
10/10 anonim 

válasza:

Hmmm, akkor minden adott. Írj rám privátban 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!