Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után kb mennyivel jön vissza a libidó? Vagy el sem kellene mennie?
A gyerekek előtt mindig kivántam a szexet. Az első terhességem alatt is, majd szülés után is viszonylag, de már kevésbé. A második terhességem óta nem kívánom. Azt hittem szülés után visszajön a libidóm, de nem igazán akar. Házas életet szülés óta élünk azért mióta orvosilag engedélyezett, de a férjem kevesli a mennyiséget. (Régen, gyerek előtt alapból ennyi volt, de mióta gyerekünk van az ő libidója meg az egekben...😅).
Nektek/feleségeteknek mikor jött vissza? Visszajön egyáltalán?
Az itt lévők többségének, aki azt írja “hogy a szeretőjével majd szexel” kapcsolata sincs, nemhogy házassága…
Egyébként hallottam már olyanról is, hogy egy 10+ éve házaspárnál mindennap volt szex stb. a pasi mégis lelépett egy fiatalabb nővel.. na ilyenkor mivan?
Ha a férjed szeret, akkor segít túljutni ezen az időszakon, ha nem akkor meg annyit is ér.
Mivel ez egy átmeneti időszak, amint lesz időtök és energiátok egymásra, lesz idő a szexre is.
"Mivel ez egy átmeneti időszak, amint lesz időtök és energiátok egymásra"
Kivéve ha nem átmeneti, és már 10 éve tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!