Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már számotokra bakancslistás pasival?
Hogy mi is az a bakancslista? Az a lista amire olyan dolgokat ír az ember, amiket halála előtt meg akar tenni. Mindenkinek vannak vágyai.
Így én most azt kérdezem, hogy szexeltél úgy pasival, akivel azért szexeltél mert ezt a típust mindenképp ki akartad próbálni?
Például kigyúrt pasi. Vagy ázsiai pasi, vagy tetovált pasi, vagy néger pasi. És még sorolhatnám a különböző típusokat.
Ha volt neked ilyen akkor milyen típusú pasi, volt? Hogy jött össze a dolog, hol találkoztatok és végül lett -e belőle szex?
Ha meg még nem jött össze akkor milyen lenne számodra az az igazi bakancslistás pasi? Ha lehet mindezt azért ne csak egy-egy szóval fejtsd ki, hanem azért bővebben …
1 és 2 es! Elég egyértelműen leírtam, hogy ne csak annyit írj hogy igen voltam, meg hogy volt ilyen. A kérdés lényege az, hogy miért volt bakancslistás neked az a pasi…
Miért pont rá vágytál? Mint bakancslistás vágy…
4 -es hogy nincs ilyen lista ? És ki mondja meg mit lehet írna erre a listára és mit nem ?
Miért kellene legyen ilyen lista ?
Én úgy vagyok amit kiakarok próbálni azt kipróbálom. Nem kell ehhez lista.
Ellenben Ausztráliába kicsit nehezebb eljutni. Idő/pénz arányban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!