Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lakásos prostival szeretnék együtt lenni aki válla néha natúr szexet is, ha én gumival akarok vele lenni nagyobb kockázat számomra mint egy olyan aki nem vállal ilyet?
natúr francia mennyire lehet veszélyes?
Egy pillanatig megfordult a fejemben a natúr szex mivel spirállal védekezik de túlságosan félek belemenni
köszönöm a válaszokat.
1-már voltam nála 1-2 alkalommal de tény ha nekem engedné (nem ajánlotta rá kérdeztem abban a tudatban hogy nemet mond) akkor másnak is. Mondta hogy különleges vagyok meg rendes és mivel tisztaság mániás plusz rajta kívül 1 nőnél voltam ott nem is volt semmi natúr ezért bemeri vallani. Szeretnék hinni neki de ronda pasiként eleve nem lehetek különleges. Lehet inkább olyat választok aki nem vállal semmi olyat bár a natúr francia az azért érdekelne elvileg nem is olyan veszélyes és még is csak közvetlen érintkezés. El kell döntenem hogy megéri-e kocáztatni.
jah szerintem is sajna
ez nekem olyan mint a szomjazónak a víz tudja hogy mérgezett de kell neki
és be vallom a gumi nélküli aktus majdhogy nem annyira vonzó mint amennyire félelmetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!