Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek titokban maszturbál a párja (nő, vagy férfi) és rajtakapják, hogyan reagál erre?
Ha rajta kapom akkor csak annyit mondok gyere segítek. Vagy ha már nagyon az élvezet hevében van mellé vagy elé megyek masztizni így együtt élvezkedünk.
A masztinak semmi köze ahhoz,hogy valaki el van otthon hanyagolva vagy nem. Mi 2-3 naponta szexelünk és mégis vannak napok amikor mindketten masztizunk mellette. Úgy ,hogy mindenkinek van orgazmusa szex során.Élvezzük az életet. Mikor tegyük? Nyugdíjas korban?
Fiatalon a magány miatt kényszerül önkielégítésre az ember fia, lánya. De tartós párkapcsolat alatt kiderül, hülyeség, hogy már nincs rá szüksége. Az élet nem úgy működik, hogy mindig akkor van jelen az ember párja, amikor éppen felajzott állapotba kerül. Számtalan befolyásoló körülmény van, ami miatt nem jön össze a közös szexélmény. Legnagyobb ilyen ok, a munka, amely távol tartja egymástól a feleket. Ha végre mindkettőjüknek szabadideje van, akkor pedig több közös program nehezítheti a szexet. Családi, baráti programok, de még a munkaidő utáni vásárlások, ügyintézések, főzés, takaríts, stb. Átlagos pár örül, ha este kicsit együtt lehetnek vacsora közben, majd mosakodás és beesnek az ágyba aludni. Rosszabb estben még este otthon is dolgoznak. Én is így szoktam sokszor. Itthon dolgozom. Magam osztom be az időmet, de rendszeresen éjjfél magasságban vagy később jutok ágyba. Nejem reggel elmegy betegeihez, este jön haza. Legtöbbször vacsora után beesik az ágyba aludni, én még a dolgozószobámban vagyok órákig.
Másik leggyakoribb szexakadályozó ok a gyermek/gyermekek. Mieink kamaszok, vagyis tizenegynéhány éve próbáljuk megszervezni, hogy munka és gyermektársasság mellett legyen pár óránk kettesben a lakásban, amikor mindketten igényeljük a szexet, vagyis fel vagyunk ajzva és fizikailag, szellemileg nem vagyunk túl fáradtak hozzá. Ha sikerül is alkalmilag időt találnunk, akkor is 50 százalékban mindig van valami, ami elvonja a figyelmünket. Probléma van a munkával, valamelyik gyerekkel, nagyszülővel, ami figyelmünket nem hagyja pihenni, kikapcsolni teljesen. Ha nem az agyalás zavar minket, ami által kevésbé vagyunk szellemileg jelen, akkor tuti megzavarnak. Mivel néha napközben tudunk időt szánni egymásra, amikor a csemeték iskolában vannak, így megesik, nejemet hívja valamelyik betege, kollégája, vagy engem hívnak munkaügyben. Amikor nem ez, akkor felhívnak, hogy menni kell valamelyik gyerekért, mert rosszul lett a suliban... Vagy elmaradt az órája és jön haza...
Volt, hogy végre szexig jutottunk délelőtt, miután elvittem iskolába a gyerekeket, feleségem később ment dolgozni, addig feltett főni ebédet. Épp az orgazmus felé haladtunk a jókora fürdőkádban kiadósra sikerült szex közbe, amikor megszólalt a füstriasztó. Egy száll semmiben, habos testtel próbáltuk elhárítani a füstölgő ebédet, hogy ne legyen lakástűz belőle... Előtte két hétig nem jutottunk szexhez, de utána is legalább ennyit kellett várni a következő lehetőségre. (Mivel női baj is közbejött. Felségem általában előtte lévő napokban van beindulva úgy igazán.) Mintha összeesküdne az sors az ember ellen.
Tehát, mi az, hogy nem maszturbál a felnőtt, családos nő és férfi? Néha annyit nyúl magához, mint kamaszon. Ha pedig megromlik a házasság, akkor sokaknak ez jelenti ismét az egyetlen szexuális élményt. Mi válófélben vagyunk 20 év párkapcsolat, 18 év házasság után. Ismerkedés közben sok hasonló cipőben járó nővel beszélgettem már itt a GYIK-en és ismerkedő oldalok által. A megromló szexualitás, a kihűlt intimitás a házasságok, élettársi viszonyok egyik leggyakoribb szakitóoka. Főként, ha egyik fél igényelné a másik pedig már letett róla.
52F
Teljesen jó írás és megfogalmazás.
Nálunk ez az eset a hármas szex szervezésében okozott mindig gondot.
Persze akkor mi voltunk a kamusok. De mint ahogy leírtad az élet nem fekete és fehér.
Mikor rajtakapott a feleségem, annyira dühös lett, hogy megtiltotta. Utána folyton ellenőrizgetett, rámnyitotta az ajtót. Azóta csak nagyon-nagyon ritkán maszturbálok, titokban. Igazság szerint nem akarom becsapni őt, szóval már titokban sem szoktam. Sztem kb fél éve nem nyúltam magamhoz.
Az a baj, hogy szex is csak akkor van amikor neki van kedve, vagy legalábbis, eléggé kell tepernem hogy legyen. De őszerinte ez a "teperés" szükséges és ha magamhoz nyúlok akkor nem csinálom és így ő is meg én is szex hiányosak leszünk. Aminek igazat tudok adni, de azért néha jól esne gyorsan levezetni reggel a feszültséget.
8 as bocsi, de én benyögném, hogy ha zavar hogy maszturbàlok, majd keresek màsik csajt.
Es ha àllna a farkam mindig szorosan mögéàllnék, ha megtehetem, es meg is jegyezném ha nem adna, ja màr megint nem lesz szex, mert nem szeretnéd... Amugy nő vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!