Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szeretitek, ha egy nő az arcotokra akar ülni, és azt akarja, hogy így nyaljátok ki? nem megalázó? nem alárendeltség?

Figyelt kérdés
ápr. 20. 15:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok önző. párom még nem volt sem szexuális kapcsolatom, de ha lesz, akkor sem leszek vele önző.tudod Nem szeretem, ha valaki valakit megaláz, ez is gáz. Mert ha valaki a szexben megaláz valakit, az szerintem mások előtt is . Szerinted ez normális?
ápr. 20. 16:56
 12/19 A kérdező kommentje:
ápr. 20. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Ezt cáfolom.

A 40 évem alatt volt több hosszabb kapcsolatom is, és az én egyéni preferenciám, ami a nyelvel kitágïsa a fenékluknak, majd a popsi megdugása, egyetlen 1 nőnek se volt para.

Imádták,kérték mind.

ápr. 20. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
nekem nem jönne be. Inkább fordított helyzetben, hogy a lány van fejjel lefelé, és úgy nyalom.
ápr. 20. 17:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
11#: Szerintem ha a felek megegyeznek, hogy "nekem ez", "neked az" tetszik, azaz a kölcsönösség elve működik, akkor pici alázás belefér egymás közt.
ápr. 20. 17:37
 16/19 A kérdező kommentje:
12# Lehet, hogy neki tetszene, mármint úgy értem, hogy tetszene neki, ha megaláznák, és még élvezné is. Nekem tetszik, úgymond, de nem olyan módon, hogy én meg alázzam. Ha ez az, akkor nem kell nekem, akibe én szerelmes lennék. Nem akarnám, és nem is tudnám meg alázni semmilyen formában, ha akarná, ha nem akarná. Nekem egy normális gondolkodású férfi kell, tudni kell, mi az, ami meg alázás és alárendeltség, és mik nem azok.
ápr. 20. 17:59
 17/19 A kérdező kommentje:
12#Akik ilyenek azok beteges gondolkodásuak és nem normális, lehet egy ku@rvt megalázzni meg egy olyan férfit hiszen nekik mindegy mert nem éreznek.
ápr. 20. 18:03
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Feleségem imád az arcomra ülni
ápr. 20. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Volt egy olyan barátnőm aki hosszú idő után szóba hozta, eleinte nem akarta, meg beszéltük onnantól kezdve, ez egy alap dolog volt, 69 póz feküdtem a hátamon ő meg térdelve szét húzta a fenekét rá ült az arcomra be préselte az arcom a nagy fenekébe, dörgölte a fenekét ahogy az orrom benne volt a fenekébe, hol a fenék lyukat dörgölte az orromon, vagy épp a pi..án, imádta sokszor igy élvezet el, normál szolid enyhén húsos feneke volt én pl nem éreztem alázásnak, kölcsönös a dolgok akkor szerintem ilyenről szó sincs, nekem is volt olyan amit leg inkább nála alkalmaztam, ő feküdt háton, párnát a feje alá oda térdeltem elé arcába logattam, mondhatni, ba..am a száját, ezt így ő sem vette alázásnak.
máj. 24. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!