Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz,hogy 25 évesen fog ez megtörténni?
Figyelt kérdés
Gáz,hogy lány létemre 25 évesen fogom elveszíteni szűzességem? Jelenleg még a 20-as éveim elején vagyok, de akarok plasztikáztatni, mert az arcom nagyon gáz és így nem kellenék senkinek sem kapcsolatra. Az álomszakmámról is lemondtam ideinglenesen, hogy tudjak elmenni dolgozni és, hogy pénzt spóroljak a plasztikára.2024. ápr. 20. 09:17
11/30 A kérdező kommentje:
Nagyon sovány.
2024. ápr. 20. 11:47
13/30 A kérdező kommentje:
Is is
2024. ápr. 20. 11:52
15/30 A kérdező kommentje:
Túl magas :-/
2024. ápr. 20. 11:56
16/30 anonim 

válasza:

Te jó ég... mindent harapófogóval kell kihúzni belőled...
Legegyszerűbb lenne egy link.
De már az ókoriak is megmondták: ízlésekről nincs mit beszélni
Van, akinek így is kelleni fogsz, van akinek pont a plasztikázás miatt nem.
17/30 anonim 

válasza:

Szerintem ne várj, ha van rá lehetőség. Biztosan így is van jelentkező
18/30 anonim 

válasza:

9.: te vagy ma a legjobb.
Kérdező: ha akarja a csaj azt mindet megkefélik úgy, hogy 10 orgazmusa lesz. Te nem akarod ezt maradjunk annyiban, s kell egy indok valamire amiről te is tudod, hogy csak duma, hogy kell.
19/30 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet elhinni, hogy ronda vagyok?
2024. ápr. 20. 13:56
20/30 anonim 

válasza:

19 láttam már nem szép lányokat, meg akik rondának tartják magukat, vagy mások mondták róluk, hogy nem szépek. nem volt olyan vészes egyik sem, mint ahogy azt gondolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!