Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért biztatjátok a kisebb méretű (12-14) pasikat ismerkdeésre, ha utána (jó esetben a háta mögött) kiröhögitek őket?
Figyelt kérdés
Nem vagytok is kissé gcik, most nem azért.2024. ápr. 19. 14:00
21/74 anonim válasza:
A kicsi is lehet ügyes, és a nagy is ügyetlen.
22/74 anonim válasza:
Az még eszedbe sem jutott, hogy nem azok a nők nevetnek ki a hátad mögött, akik azt mondják, hogy nem gáz a méreted? :D tudod, a nők csoportja nem egy, egy tudattal rendelkező emberekből álló entitás. Van aki biztat, van aki kiröhög. Szóval ezeknek a nőknek nem kéne ezt írogatnod, hogy gusztustalanok vagyunk :)
Ha igaz egyáltalán a kérdés.
Írhatnám én is, hogy a hozzáállásodon kellene javítani, de az már szerintem soha nem fog. Egyenes úton haladsz az incellé válás felé.
23/74 anonim válasza:
8. " normális, intelligens embereket a full primitív, dedòs troger alázásnak tesztek ki" Aha! Mert a " normális, intelligens emberek" stilusa: "Nem vagytok is kissé gcik, most nem azért." Igy már minden teljesen világos!!:-)
24/74 A kérdező kommentje:
Miért, nem ezt érdemli az ilyen viselkedés?
2024. ápr. 19. 15:34
25/74 anonim válasza:
Nem, de mindegy is, te (és mások) hozod magadat kellemetlen helyzetbe azzal, hogy egyrészről a farkaddal azonosítod magadat, másrészt ok nélkül támadsz és szidsz másokat.
26/74 A kérdező kommentje:
Én aztán nem azonosítom vele. Megteszi a nők 99,99%-a.
2024. ápr. 19. 15:38
27/74 anonim válasza:
Agyadra ment a farok méregetés neked kérdező.
28/74 anonim válasza:
Ha egy nő bíztató, az a baj, ha lebeszélő, az a baj. Minden baj, csak lehessen szidni a nőket, akik semmi rosszat nem tettek.
29/74 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől. Valóban nagyon durva hangnemet ütöttem meg. Amennyiben lehet, törölnék kérem? Még egyszer elnézést.
2024. ápr. 19. 15:44
30/74 A kérdező kommentje:
Bár ahogy így végiggondolom, azért lássuk be, van benne igazság.
Lányok, ugyan, tegyétek már a szivetekre a kezeteket, hogy igen, valójában a fasz nem fasz 18/5 alatt.
2024. ápr. 19. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!