Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlanyok.hu feketelista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlanyok.hu feketelista valakinek van erről tapasztalata?

Figyelt kérdés

Elvileg a lányoknak van valami feketelistája. Mi az amit itt tárolnak? stb.

Ha nem tetszik nekik a kuncsaft/problémás akkor ide felrakják úgy tudom.

ápr. 19. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Nekem annyi infom van, hogy van ilyen. Egy lany mondta, hogy azt irta telefonja hogy problemas vagyok, mikor hivtam, pedig egyreszt sosem volt olyan talalkozom ami negativ lett volna, masreszt azt a lanyt elotte nem is hivtam sosem.

Azt tudom elkepzelni hogy olyan vitt fel a listara, akitol infokat kertem, de draganak talaltam es megkoszontem a tajekoztatast.

ápr. 19. 05:51
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Rendezett feketelista nincs, de azok a lányok akik ismerik egymást körbe szokták küldeni a problémás ügyfelek számát egymás között.
ápr. 19. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Rosszlányon van egy külön hirdetőknek tartott fórumtopik

Oda szokták beírni a számokat pl 1234 - kamus, csak időpontot foglal vagy hasonló

Saját szememmel is láttam ezeket amikor egyszer rákérdeztem erre olyantól akihez gyakran járok és megmutatta

máj. 8. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen, egy időben én is rajta voltam 🫢
máj. 8. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
És mi szerint tárolják itt a kuncsaftok adatait vajon? Mert telefonszámot hetente cserélhet az ember, ha akar. Még az is lehet, hogy egy régi problémás kuncsaft lecseréli a telefonszámát, és azt egy új kuncsaft kapja meg. Akkor elesnek a bevételtől, mert mondjuk az új kuncsaft éppen milliókat akarna elkölteni ezueknél a lányoknál? Ez vicces.
máj. 8. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Elég kicsi annak a valószínűsége hogy egy letiltott fazon kártyáját egy szintén prostizós kapja, aki ugyanazt hívná és majd milliókat költene rá.

Amúgy csak szám alapján vannak ott beírások nincs más adat

máj. 8. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pl azzal voltam fenn h “egy orabol 50 percet dugni akar”.

Azért tudom, mert az egyik prosti, aki ezt nem bánta, elmondta.

máj. 8. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!