Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerzett már valaki, sérülést szex közben?
Nem konkrétan szex közben de kapcsolódik hozzá mert a szex miatt volt.
Csak össze jártunk a csajjal, havi pár alkalommal. Sajnos elég rendetlen volt ebből is lett a baj.
A lényeg hogy szex után amikor megindult a csaj a wc-re akkor még közvetlenül az ágy mellett elesett valami ruhában. Szerencsétlenül esett és ahogy próbálta a szekrényt elkapni beverte a sarkába az alkarját ami el is tört.
Hogy még cikibb legyen egy kisebb plug is volt a fenekébe, mert szerette a feszítő érzését szex közben, és ahogy seggre érkezett az valahogy becsúszott teljesen.
Azt sem tudtam hirtelen mi van, aztán gyorsan segítettem neki letörölgetni a punciját mert még ondós volt vagy megpróbáltam kiszedni a plugot ami nem ment mert érthető okokból nem igazán tudott ellazulni...
Mentünk a sürgősségire ahol előbb a plugot szedték ki majd a kezét is begipszelték.
Én igen, még ha nem is hiszik el.
Akkor kapták be utoljára. Sürgősségin kötöttünk ki hajnali 1-kor.
Elég annyit mondjak, hogy benne volt és tüsszentett egyet, majdnem kikaptam de az oldalába beleharapott, úgyhogy oldalt össze kellett varrni, ott is van 2 picike kerek kis összeforrt seb,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!