Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú nők nem szőrtelenítenek lent?
Pasikent
Az utolsó baratnőm pont az a "fajta" voltnakiről azt feltételezte,hogy igazi dzsunegel vár a bugyiban. Egy visszafogott,kövér, fura csaj.
Olyan aki nem ad a társadalmi nyomásra,már tullépett rajta,ahogy a suly gyarapodott. Ő ilyen és kész.
Ehez képest:dumalunk meszedzseren.
És jön az üzije:-olyannak tünsz aki csupaszpuncit szereti!
Válaszolni sem volt időm.
Küldte is a képet róla,hogy-most frissen borotválta.
De amúgy is szokta szőrteleníteni ,ne gondoljam hogy csak miattam tette.
t
#14, abszolút nem akarok belekötni abba, amit mondtál, tök releváns a válaszod, csak hadd reflektáljak, mert eszembe jutott 1-2 apróság.
Egyrészt szerintem 2024-ben a szőrtelenítés a sztenderd norma, tehát ha valaki minden divathullámot kikerülve, konzervatívan gondolkodik, jó eséllyel legalább szőrtelenít. Ha egy olyan öltözködésű lánnyal ismerkednék, mint amilyennek a leírásod alapján elképzellek, akkor legalább bikinivonalig szőrtelen puncira számítanék. Ezzel csak azt akarom kifejezni, hogy a szememben te nem kivétel vagy, hanem inkább a szabály.
A másik amit meg akartam jegyezni, hogy a kivétel önmagában az összefüggést nem feltétlenül cáfolja. A kivételek tanulsága, hogy készpénznek nem szabad venni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!