Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a szexben hogy azt képzelem el hogy a nejem mással van, és élvezi a másik pasit?
Engem is izgat, fantáziálok meg videot is nézek róla sokat.
Ahogy az egyik előttem szóló írta nekem is az volt, hogy rettentő féltékeny voltam anno. Minden nőmre. Most simán megnézném, hogy élvezi, ha azt szeretné. Igazából csak akkor mennék bele, ha ő akarná.
Amikor el kezdtünk házaspár-orgiába járni, legelőször nagyon furcsa érzés volt, amikor láttam, hogy a nejem mit alakított a pasikkal az ágyban.
Mára izgat és gyönyörködtet, és ő is így van ezzel, ha én vagyok mások feleségével.
Én nem csak elképzelem, a valóságban is átélem. Minden nap szeretkeztünk, úgy éreztem, hogy ki tudom elégíteni a feleségemet, Ő mégis kíváncsi volt a legjobb barátom szerszámára is, így hármas szexet szervezett. Mivel Ő kizárólag „puncira utazik”, a figurák olyanok, hogy egyikünk mindig vár, hogy berakhassa, így végignézi az aktuális aktust.
Nem volt könnyű beletörődni, hogy ezentúl mással /is/ lesz, de amikor megvalósult, kifejezetten tetszett. Nemcsak az aktus látványa, annak is örülök, mikor a kedvesem /a barátommal, a barátomtól/ elélvez. Ha nem élvezné a barátommal, biztosan nem lett volna következő alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!