Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgalmas textilmentes szauna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmas textilmentes szauna történetek?

Figyelt kérdés

ápr. 16. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Beültünk a szaunába, majd mivel ott túl meleg volt így inkább kijöttünk dugni - ja mondjuk a szauna az egyik swingerben van :D
ápr. 16. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
A sárvári fürdőben van egy elzárt szaunás rész. Zárás előtt szopott kicsit a kinti jacuzziban, de visszafogtam. Utána még a puncijába is kérte a kinti sötét részen, de hosszabban csak az öltözőben csináltuk. Szerintem nem túl higiénikus és illendő ilyesmit a szauna környékén csinálni, pont az az izgalmas benne, hogy a szexualitás intakt marad. Ott csak matuzsálemek voltak, szóval mi őket meg se nagyon néztük, legfeljebb fordítva.
ápr. 17. 07:51
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Elromlott a zár a szaunaajtón.
ápr. 17. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Rendes szaunában nem történhetnek szexuális jellegű dologok, hiába textilmentes. Ha ott ilyen történik, akkor az az üzemeltető szégyene.
ápr. 17. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a #4-es is írja normál szaunában NINCS ilyen mert páros lábbal vágnak ki, ha meglátják. S ki kell ábrándítsalak, ha tudsz is kicsit mókázni titokban az biz' a pároddal történik - egyedül ott szaunázó nőt kb. annyi eséllyel veszel rá ilyesmire mint nővérkét a kórházban hogy lefurulyázzon.

A swingerszaunák más kategória, de ott sem bent a szaunában történik a móka hanem kint a szobában. Speciel volt alkalmam az egyik swignerben bent dugni a szaunában (a móka kedvéért ott csináltuk), de 5 perc után úgy kivoltam mint aki lefutott egy maratonit. Nem igazán ideális a szauna a dugáshoz!

ápr. 18. 00:20
 6/13 Suetonius ***** válasza:
72%
Amikor látom, hogy a szaunamester aznap a sokadik látogatóval vitatkozik, hogy a fürdőruha tilalma az szabály, nem pedig lehetőség... :D
ápr. 24. 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6: Az teljesen jogos. Semmi köze a szexhez. Azért tilos, mert nem egészséges a magas hőmérsékleten a fürdőruhából kipárolgó anyagok gőze. Aki szégyenlős, az terítsen maga köré egy törölközőt, de fürdőruhát ne hordjon senki se a szaunában.
ápr. 24. 17:13
 8/13 Suetonius ***** válasza:
90%

#7: nem tudok vitatkozni. :)

Amúgy megvallom én a szaunában szeretek diszkréten nézelődni. Viszont a negyedik-ötödik körnél már a túlélésért küzdök szinte. :D Szóval én nem is értem azokat, akik a szaunában tudnak szexelni. Szerintem abba egészen konkrétan bele lehet halni...

ápr. 24. 22:37
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Én a csajommal, mikor megyünk, beszoktuk játszani mintha nem is ismernénk egymást, úgy viselkedünk az elején, én be megyek egyik helyre ahol már vannak általában, ő rá pár percre jön be, diszkréten lepedő köre csavarva, és le ül tőlem távolabb részen de úgy hogy jól rá lássanak a bent lévők, egyre lejjebb igazítja magán a lepedőt, és végig nézem a reakciókat, először csak mellbimbó udvar fenti részét villantja ki, aztán fokozatosan láthatóak már a mellei, tekintetek oda oda pillanatnak, utána fogja és le veszi a derekarol is, kényelmesen fel húzza lábait és puncijat is meg villantja, mikor mennek ki az emberek tusolni, ugye ilyen nyitott kabinok vannak körbe, közepén egy jég dara adagoló gép, csajom oda áll és elkezdi a jéggel simogatni melleit, amúgy is szep nagy kemény mellei vannak de azon ugy bekemenykednek a bimbói, még az udvar is megvaltozik, liba bőrös lesz, na ott vannak már tekintetek, utána irány ő is tusol, nekem meg már áll a farkam, várom egy kicsit míg enyhül az erekció, aztán el vonulunk dugni öltöző kabinba!
máj. 22. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki textilmentes szaunaba jar, az megszokta. Semmi extra nem tortenik.
máj. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!