Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak orgazmusa tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak orgazmusa tényleg nem olyan erős, mint a nőké? épp hogy kicsit jó, és ennyi?

Figyelt kérdés
ápr. 16. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Az erősségét összehasonlítani nem lehet - ld. amit fent is írtak, viszonylag kevés ember van a földön akinek a történelem során már mind pasiként, mind nőként volt orgazmusa 😂

Az un. izgalmi görbe más. A pasik hamarabb "hangulatba" kerülnek, rövid az un. plató szakasz, jön a csúcs és gyors a lecsengése. A nőknél ez egyenletesebb, lassabban fut fel, hosszabb a plató szakasz és lassabban is cseng le.

ápr. 16. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező egy bohóc...
ápr. 16. 23:40
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

Akkor hogy lennének a férfiak ennyire szexfüggők??

A férfi eleve mindig elmegy, a nő sosem

A férfi nemi szerve sokkal nagyobb.

Sokkal jobb érzés a férfi részről a szex.

ápr. 17. 01:01
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem sem sikerül sajnos mindig a megfelelő módot elkapnom, de ugyan úgy, mint a nő, a pasi is képes hosszabb, remegős élvezésre. Fontos először is talán, hogy ne recsizzen előtte annyit. A nőnek meg ügyeskedni kell.
ápr. 17. 01:20
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Sajátról tudok nyilatkozni. Nem túl intenzív az esetek nagy többségében. Az előzmény számomra élvezetesebb, és minél tovább tart, annál jobb.
ápr. 17. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Nehéz összehasonlítani, de férfiként én is azt mondom, a nőké sokkal erősebb. Egy-egy jól sikerült menet után a barátnőm remeg, mint a kocsonya, és látszik rajta, hogy valahol a mennyekben lebeg, nekem meg 10 mp mámor, és kész,mintha mi sem lett volna.
ápr. 17. 20:51
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Köszi fiú! Minötöknek sikerült körül írnia, hogy nem èrdemes a pasikhoz nyúlni sem. Kösz kösz!
ápr. 18. 05:21
 18/20 A kérdező kommentje:
#15 Mi van.?
ápr. 18. 11:24
 19/20 anonim ***** válasza:

A legfrissebb tanulmányok azt mutatták ki hogy érzésre kb hasonló a kettő. A csiklóra szokták mondani hogy húúú kétszer annyi idegvégződés, oké de egy makk meg 10-szer akkora, mint egy csikló és teljesen közvetlenül ingerlődik szex közben, meg is hülyülnénk, ha nekünk is annyi idegvégződés lenne benne, így is panaszkodnak a nők, hogy hamar elmegy sok pasi :D

Az meg hogy hosszabb lenne a női orgazmus szerintem mítosz. Ha valaki ismeri a testét, jó testtudata van, stb simán tud olyan hosszan is élvezni mint egy nő, nekem kb ugyanaddig tart egy orgazmus mint egy nőnek. A nőknek annyival jobb, hogy többször is képesek elmenni akár egymás után is.

35F

ápr. 27. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Én férfiként azt tapasztaltam, hogy volt olyan nő akivel iszonyatosan jó volt a szex és képes voltam gyorsan egymás után kétszer elélvezni úgy, hogy a két orgazmus között kemény maradt a farkam.

Tehát dugtam a csajt, követtem és a hasára élveztem, de annyira fel voltam izgulva, hogy egyből vissza tettem és 5 perc után megint kivettem és élveztem a hasára. Nagyon meglepődött a lány.

Életemben két olyan nő volt szíves ez sikerült. Mind a kettőnek forró, nedves és nagyon szűk puncija volt.

A mostani párommal sajnos csak arra megyek, hogy hamar elélvezzek aztán legalább vége..

Nem jó vele a szex így az orgazmus sem olyan.

nov. 6. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!