Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak orgazmusa tényleg nem olyan erős, mint a nőké? épp hogy kicsit jó, és ennyi?
Az erősségét összehasonlítani nem lehet - ld. amit fent is írtak, viszonylag kevés ember van a földön akinek a történelem során már mind pasiként, mind nőként volt orgazmusa 😂
Az un. izgalmi görbe más. A pasik hamarabb "hangulatba" kerülnek, rövid az un. plató szakasz, jön a csúcs és gyors a lecsengése. A nőknél ez egyenletesebb, lassabban fut fel, hosszabb a plató szakasz és lassabban is cseng le.
Akkor hogy lennének a férfiak ennyire szexfüggők??
A férfi eleve mindig elmegy, a nő sosem
A férfi nemi szerve sokkal nagyobb.
Sokkal jobb érzés a férfi részről a szex.
A legfrissebb tanulmányok azt mutatták ki hogy érzésre kb hasonló a kettő. A csiklóra szokták mondani hogy húúú kétszer annyi idegvégződés, oké de egy makk meg 10-szer akkora, mint egy csikló és teljesen közvetlenül ingerlődik szex közben, meg is hülyülnénk, ha nekünk is annyi idegvégződés lenne benne, így is panaszkodnak a nők, hogy hamar elmegy sok pasi :D
Az meg hogy hosszabb lenne a női orgazmus szerintem mítosz. Ha valaki ismeri a testét, jó testtudata van, stb simán tud olyan hosszan is élvezni mint egy nő, nekem kb ugyanaddig tart egy orgazmus mint egy nőnek. A nőknek annyival jobb, hogy többször is képesek elmenni akár egymás után is.
35F
Én férfiként azt tapasztaltam, hogy volt olyan nő akivel iszonyatosan jó volt a szex és képes voltam gyorsan egymás után kétszer elélvezni úgy, hogy a két orgazmus között kemény maradt a farkam.
Tehát dugtam a csajt, követtem és a hasára élveztem, de annyira fel voltam izgulva, hogy egyből vissza tettem és 5 perc után megint kivettem és élveztem a hasára. Nagyon meglepődött a lány.
Életemben két olyan nő volt szíves ez sikerült. Mind a kettőnek forró, nedves és nagyon szűk puncija volt.
A mostani párommal sajnos csak arra megyek, hogy hamar elélvezzek aztán legalább vége..
Nem jó vele a szex így az orgazmus sem olyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!