Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire furcsa, hogy nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire furcsa, hogy nőként ilyesmire gerjedek? Ez is egy fétis és ha igen, hogy nevezik?

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 éve. Amikor először együtt voltunk meglepett, hogy sehol, semennyire sem szőrteleníti magát, mert eddig akikkel voltam, mind borotválták a péniszük mellett a szőrt. Ő nem sőt, teljesen meg van hagyva neki és ez nekem nagyon elkezdett bejönni. Bele szoktam túrni előjátéknál, megcsavargatom és belemarkolok és meg is húzom, hogy szinte fáj neki és imádom nézni, hogy ettől feláll a farka. Ez mennyire beteg dolog? Eddig meg voltam győződve róla, hogy a szőr ott undorító, most meg már kifejezetten tetszik, sokszor szórakozásból is piszkálgatom neki, ha mellettem fekszik. Máshol is húzogatom a szőrét, a mellkasán, illetve a hasán azt a kis csíkot, de egyértelműen az alsó a kedvencem. Hogy hívják ez, ez valami szőrfétis? Különben jóképű, ápolt a barátom, tehát nem valami büdös, fogatlan hajléktalan, csak így meghagyja, mert nem szereti amikor nő és viszket neki. Fordítva is van ilyen, hogy egy férfi szereti, ha meg van hagyva kisebb/nagyobb szőr a nunuson?

ápr. 16. 20:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint te is vettél? :D ha előtte játszol a szőrrel és megfésülöd, kijönnek a kihullott szálak. Persze, néha kerülhet a szájba, de akkor az ember kiköpi, aztán ennyi.
ápr. 16. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Kicsit se vágy fokozó köpkködni, meg matatni a szájba, keresve a azt a kis k.rv.szőrszálat. Semmi gond ezzel, élvezd kérdező! De nem hiszem hogy sz.p.sn.l a nők a szőr fésülgetésével fognak foglalkozni. Főleg egy random helyzetben. Mert otthon a kényelemben igen, megoldható.
ápr. 17. 06:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként cuki lehetsz ahogy elvagy a boglyában matatva.
ápr. 17. 06:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a Sir-re buksz, az az angolkór
ápr. 17. 11:30
 15/16 anonim ***** válasza:
#10 Én is szőrös vagyok, a feleségem pedig nem szokott fuldokolni meg öklendezni... :D
ápr. 17. 12:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Én sem borotválom, max a zacsit néha. Nekem terjedelmes és hosszú fanszőröm van. Szerencsére hosszú lógva a farkam, így optikailag sem ront igazán a látványon. És szeretem a punciszőrt. Szerintem szexi tud lenni
ápr. 18. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!