Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek akiknek teljesen mindegy, hogy (felfelé) mekkora a pénisz, se punciba, se popsiba nincs felső határ és olyan tárgyakat is be tudnak fogadni amelyek az összes pénisz 99%-nál nagyobbak, nekik?
Nekik egy 18 és egy 15 centis pénisz között sincs különbség, mert nekik a 18 és full kicsi?
Pl. ilyen 25 centis dildót bármiféle probléma nélkül be tudnak fogadni…
Ez attól függ, hogy mennyire tetszel a nőnek, mennyi pénzed van, mennyit költöttél rá és szépeket mondtál e neki vagy sem.
Hidd el így működik. Ha épp rosszban voltam az exemmel akkor hirtelen szar voltam az ágyban és azt mondta ő alig érez valamit..
Mikor keményen megdugtam, de nem voltunk jóban azt mondta, hogy mindene fáj még a border is.
Mikor jóban voltunk és nagyon kemènyen megdugtam akkor azt mondta, hogy ilyen jó még sosem volt és nagyon érezte és imádta, hogy kétszer is..
#3.
Úgyértem, hogy nagyobb tárgyakat tesznek be, mint amekkora a péniszek 99%-a.
2.
Vegyél csak magadnak pénzen embereket. Majd megtanulod, miként mérik az igazi kapcsolatokat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!