Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetetlen 21 évesen érettebb (első sorban 30-as) nőkkel lefeküdni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 16. 01:44
1/9 anonim 

válasza:

Ahelyett, hogy itt kérdezed, inkább próbálkozz. Nem lehetetlen. Bármikor bejöhet ha folyamatosan próbálkozol.
2/9 anonim 

válasza:

Azért ez nem egy elképzelhetetlen dolog, nem vagy már tini.
3/9 anonim 

válasza:

Tinderen beallitod a korosztalyt es jelolgeted oket agyba fobe. Aztan meglatod ,mennyi match lesz,abbol meg mennyi eredmeny. Ki az aki tenyleg talalkozik es nemcsak fizetett admin es meddig megy el. Probalkozz batran,nincs vesztenivalod.
4/9 anonim 

válasza:

Hát sajnos azt kell mondjam hogy sehogy :/
5/9 NTBS 

válasza:

Nem lehetetlen.
Csak a 10-es törvényt vedd figyelembe.
6/9 anonim 

válasza:

Nekem személy szerint csak a fiatalok tetszenek már bőven 30 felett is, aki 40hez közel van az is csak akkor ha NAGYON jól tartja magát úgyhogy én pont csak fiatalokat akarok
7/9 anonim 

válasza:

Kedves kérdező ez csak akkor működik ha 10/10es 30 feletti nőt akarsz ha közben kb ilyen szinten vagy mint a fotón látható 21 éves :D
Sajnos nincs belőlük sok
8/9 anonim 

válasza:

Abszolut lehetséges. Bármi barátom.
17 évesen 28 éves csajjal dugtam hónapokig... Most 36 vagyok, ezidő alatt rengeteg alkalommal 40-50-es kielégítetlen nőket, férjes asszonyokat dugtam. Meg azért folyamatában meg-meg esik most is hogy idősebb vagy jóval idősebb nővel összekerülök.
9/9 anonim 

válasza:

Nekem 18 évesen 28 éves barátnőm volt, 26 évesen pedig 36 éves. Ez persze régen volt, de ha akkor lehetett, akkor szerintem most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!