Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit szerettek ha egy nő csinál veletek az ágyban? Mi a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Az új páromat szeretném elkápráztatni az ágyban. Ti mit szerettek, ha milyen a nő veletek? Mik a kedvenceitek?
Vannak kívánságaitok? Ha igen az mi?
2024. ápr. 15. 22:34
2/16 anonim 

válasza:

Nincs két egyforma ember, inkább vele beszéld meg.
3/16 anonim 

válasza:

Én a kölcsönös örömszerzés híve vagyok. Pont annyira izgat ha én csinálok a csajnak valami mintha nekem tenné ő. Pl a 69 erre tökéletes szerintem. De ha kifejezetten arra vagy kíváncsi, hogy a csaj mit tegyen akkor az orál. Úgy, hogy közben a golyóimmal is játszik a kezével. És közben néz a szemembe. Ez így elég jó 😃
4/16 anonim 

válasza:

Ágyba hozza a hideg sört, miközben a meccset nézem.
5/16 anonim 

válasza:

A legjobb tanács amit erre mondhatok azaz, hogy az ő vágyait kellene kiderítened vagy megérdkelődni és aszerint okozni számára örömet. Attól, hogy itt mindenféle perverz leírja a vágyait, még nem biztos, hogy azzal te pont neki örömet fogsz okozni.
6/16 anonim 

válasza:

Én azt szeretem ha nyalogatjak a mellbimbómat.
8/16 anonim 

válasza:

Rossz a kérdés, amit én szeretek, azt velem csináld, és ne velem.. Ha kíváncsi vagy, privátban leírom, mit szeretek, de nem biztos, hogy a párod is ezt szereti..
10/16 anonim 

válasza:

Takarjon be, adjon egy puszit a homlokomra, majd olvassa fel nekem a Hamletet, mert már rég olvastam. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!