Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan fantázia amit nem lenne jó átélni mégis rendszeresen arra masztizok?
Figyelt kérdés
A minap beszéltem közeli barátnőmmel ilyen intimebb témákról az egyik csajos bulin hogy ő pl arról szokott fantáziálni hogy vki kényszeríti szexre de nyilván nem akarja hogy megtörténjen.
Én persze azt mondtam hogy nekem nincs ilyen, de nekem pl az hogy teherbe ejt a fiú akivel elvesztem szüzességem majd.
Nyilván ez nem lenne normális hogy 18 évesen terhesnek lenni, ahogy barátnőm se szeretné hogy áldozat legyen. De miért vannak ilyen fantáziák ha életben mégse lenne jó ha megtörténne?
Vagy szimplán hormonok játéka ez, frusztráltság?
ápr. 15. 21:35
11/11 anonim válasza:
Az enyém durvább...gondolom gyerekkori emlékeim hatására lettem ilyen. Láttam a szomszéd asszonyt kutyával ... Utólag mar tudom hogy brutál jó nő volt csak akkor még nem foglalkoztatott. Viszont Mint 15 lettem beindult a fétis...imádom a kutyás nőket.. voltam is kutyás lánnyal de nem jöttünk ki kapcsolat szinten csak szexben ...ma már egy barátság extrákkal kapcsolatra nyitott lennék csak ugye ezt nem teregetik ki a nők így elég nehéz ismetkedni ezekben a körökben. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!