Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexpartnerkeresőkön mért kell bemutatkozást írni?
11/28 A kérdező kommentje:
női ismerősöm,barátom nincs,nem is volt,boltba ha megkérdezem xy termék van?mondja igen,de ennyi,ezzel nem vagyok előrébb
Azért, hogy te ne találj senkit, és még a szaporodásnak a közelébe se kerülj..
2024. ápr. 15. 12:30
13/28 A kérdező kommentje:
12.te egy aljadék szemétláda vagy
És mi akadályozott az ismerkedésben?
2024. ápr. 15. 12:33
15/28 A kérdező kommentje:
az hogy láttam,hogy a nők nem kérnek belőlem,akkor minek erőltessem magam rájuk?nyilván azért elgondolkodtató,pár utcával arébb lakik egy fickó,megerőszakolta az anyját egy 10 éve,elég sok nő beszél vele...
Nincs ebben semmi elgondolkodtató, max. az, hogy milyen alja ez a világ.
Azért kíváncsi lennék, hogy milyen vagy és tényleg nem kértek-e belőled vagy csak ezt hiszed. Arra meg végképp, hogy ha ennyire nem kellesz, miért nem azon gondolkodtál, hogy min tudnál változtatni, hogy ez megváltozzon.
2024. ápr. 15. 12:39
17/28 A kérdező kommentje:
változtam,sokat,de gyakorlatilag 1 % al nem lett több sikerem,rengeteg féle visszautasításba volt részem,ráirok fészen a nőre,bejelölöm ismerősnek,az üzenet nem megy át,fehér karika,3 hónap mulva visszajelöl,az üzenet továbbra is fehér,rákkatintok a profiljára,nem lehet üzenetet küldeni,gondolta kicsit meg szivat,csak azért mert bejelöltem ismerősnek...
Életem... tudod mi kell a nőnek?
FÉRFI. Akinek van magabiztossága, humora, dumája, életkedve. Utána jönnek a külsőségek. A szem, a haj, a fogak formája, a kézforma, stb.stb.stb. Olyan férfit keresnek akire lehet számítani. Akár érzelmileg, akár anyagilag.
És tudod milyen férfiből nem kérnek? A hozzád hasonlókból, akik kurvához járnak, mert 2 mondatot nem bír összehozni, aki a sorsot és a többi x millió férfit okolja a saját nyomoráért, illetve az összes nőt, mert jobb pasit találnak, mint te vagy kérdező.
2024. ápr. 15. 12:42
19/28 A kérdező kommentje:
1 szer voltam prostinál,életembe,előtte se kellettem a nőknek
Ja mellette ez a stílus... csak tárgynak kezeled az összes nőt. Egy nő sem szereti ha tárgynak tekintik őket. Minden nő szeret legalább az elején hercegnő lenni. De ha ezzel kezded a beszélgetést, gyere baby sz.pjál le szerinted melyik nő ugrik egyből a farkincára? Viszonzás nélkül...
2024. ápr. 15. 12:45
Kapcsolódó kérdések: