Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sexpartnerkeresőkön mért kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexpartnerkeresőkön mért kell bemutatkozást írni?

Figyelt kérdés
nincs mit mondanom,copatni akarok,pénzért,minek kell a rizsa?oda irtam,heloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,50 karakter kellett,erre törölték a regisztrációm,már copatni se hagyják az inceleket
2024. ápr. 15. 10:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
női ismerősöm,barátom nincs,nem is volt,boltba ha megkérdezem xy termék van?mondja igen,de ennyi,ezzel nem vagyok előrébb
2024. ápr. 15. 12:28
 12/28 anonim ***** válasza:
Azért, hogy te ne találj senkit, és még a szaporodásnak a közelébe se kerülj..
2024. ápr. 15. 12:30
 13/28 A kérdező kommentje:
12.te egy aljadék szemétláda vagy
2024. ápr. 15. 12:32
 14/28 anonim ***** válasza:
És mi akadályozott az ismerkedésben?
2024. ápr. 15. 12:33
 15/28 A kérdező kommentje:
az hogy láttam,hogy a nők nem kérnek belőlem,akkor minek erőltessem magam rájuk?nyilván azért elgondolkodtató,pár utcával arébb lakik egy fickó,megerőszakolta az anyját egy 10 éve,elég sok nő beszél vele...
2024. ápr. 15. 12:35
 16/28 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi elgondolkodtató, max. az, hogy milyen alja ez a világ.

Azért kíváncsi lennék, hogy milyen vagy és tényleg nem kértek-e belőled vagy csak ezt hiszed. Arra meg végképp, hogy ha ennyire nem kellesz, miért nem azon gondolkodtál, hogy min tudnál változtatni, hogy ez megváltozzon.

2024. ápr. 15. 12:39
 17/28 A kérdező kommentje:
változtam,sokat,de gyakorlatilag 1 % al nem lett több sikerem,rengeteg féle visszautasításba volt részem,ráirok fészen a nőre,bejelölöm ismerősnek,az üzenet nem megy át,fehér karika,3 hónap mulva visszajelöl,az üzenet továbbra is fehér,rákkatintok a profiljára,nem lehet üzenetet küldeni,gondolta kicsit meg szivat,csak azért mert bejelöltem ismerősnek...
2024. ápr. 15. 12:42
 18/28 anonim ***** válasza:

Életem... tudod mi kell a nőnek?

FÉRFI. Akinek van magabiztossága, humora, dumája, életkedve. Utána jönnek a külsőségek. A szem, a haj, a fogak formája, a kézforma, stb.stb.stb. Olyan férfit keresnek akire lehet számítani. Akár érzelmileg, akár anyagilag.

És tudod milyen férfiből nem kérnek? A hozzád hasonlókból, akik kurvához járnak, mert 2 mondatot nem bír összehozni, aki a sorsot és a többi x millió férfit okolja a saját nyomoráért, illetve az összes nőt, mert jobb pasit találnak, mint te vagy kérdező.

2024. ápr. 15. 12:42
 19/28 A kérdező kommentje:
1 szer voltam prostinál,életembe,előtte se kellettem a nőknek
2024. ápr. 15. 12:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Ja mellette ez a stílus... csak tárgynak kezeled az összes nőt. Egy nő sem szereti ha tárgynak tekintik őket. Minden nő szeret legalább az elején hercegnő lenni. De ha ezzel kezded a beszélgetést, gyere baby sz.pjál le szerinted melyik nő ugrik egyből a farkincára? Viszonzás nélkül...
2024. ápr. 15. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!