Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen jogon és erkölcsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogon és erkölcsi alapon itélkezik az ember, mások szexuális szokásain?

Figyelt kérdés
Az én elvem amíg engem nem zavar, én sem zavarom őt. Ti hogy vagytok ezzel? Az itteni kérdéseket és válaszokat olvasva, vetődött fel ez a gondolat bennem.

2024. ápr. 15. 07:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodtam most ezen: az utcán menve nem igazán látni - szerencsére - orális-anális-, és egyéb variációs szexaktust. Marad a 4 fal közt, többnyire. Onnan meg max. a neten keresztül derül ki chat-, és egyéb hasonló oldalak lévén, hogy mi is zajlik az otthonokban.

Tehát a net egy kvázi kerítés a minőséget közlő-, és a cselekményt végző közt. Így szerintem alkothat véleményt bárki a másik dolgával kapcsolatban, ha azt a neten nyilvánossá tette az adott fél.

De tény, hogy az utcán, a munkahelyen, egyéb helyen, ha ez nem téma, nem kerül terítékre, akkor mindenki magánügye és véleményt sem érdemes/nem kell alkotni róla.

2024. ápr. 15. 18:44
 12/13 gabor49 ***** válasza:
100%
engem nem érdekel ki mit csinál mennyire perverz ez mindenki magánügye 50/f
2024. ápr. 16. 04:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem kérkedik vele, amíg nem vonul fel...
2024. ápr. 17. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!