Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki aki még harapná a farkam? Csak mert engem érdekelne hogy milyen érzés
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok csak attól félek hogy a lányok nem mernék megcsinálni pedig én kibírnám a fájdalma szóval a kérdés az hogy van e ilyen lány aki meg szeretné harapni egyszer egy farkat és hogy van e olyan fiú akiknek már csinálták és milyen volt?2024. ápr. 14. 13:49
2/4 anonim 

válasza:

Nincs. Adj enni a kutyának és told oda a farkad, majd az megharapja
3/4 anonim 

válasza:

Ha ki akarod próbálni, hogy milyen érzés, akkor tedd a farkad egy fa tálra, és csapj rá akkorát egy húsklopfolóval, amekkorát csak tudsz. De láncfűrésszel is hasonló eredményt érsz el. :)
4/4 anonim 

válasza:

Férfi vagyok és szintén izgat ez.
Ha egy lány szeret, akkor szívesen megteszi, nem kell attól tartanod, hogy kimarad.
Tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!