Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti langyinak tartanátok a pasit, ha az előjátéknál női bugyit venne fel, mertbaz felizgatná?
Voltam már olyan pasival akin női bugyi volt. Nem gondoltam hogy meg fog tudni dugni, de aztán isteni jó volt vele a szex. Ja és teljesen heteró volt a pasi.
Azt mondta csak izgalmi állapotban tartja ha szexi bugyiban van.
Nem tartanám langyinak egy női bugyi miatt. Hiszen ez csak egy ruhadarab, és ha őt ez izgatja, inkább támogatnám benne, mert bejön ha egy pasi fel meri vállalni a vágyait, akár ezt is. Az a lényeg hogy a viselkedése férfias legyen, ne langyis, és akkor örülni fogunk egymásnak. :) Aki van olyan tökös hogy fel mer venni egy női bugyit szexhez is akár, az a pasi valószínűleg kicsit sem lesz langyi. :)
Mellékesen a férfi tanga nagy kedvencem a pasikon, pont az említett dolgok miatt. Szexi és vagány, nekem nagyon bejön. De mivel még mindig sajnos ritkának számít, így pont a tökösebb pasikra jellemző a férfi tanga is. Sajnos kevés pasi meri bevállalni, bár nem tudom miért félnek tőle. Bár a fiatalabb korosztály lehet hogy már nyitottabb erre mint a korombeliek.
39N
Nálunk nem téma ez, én is bugyit hordok mert sokkal kényelmesebb.
A barátnőm szerint jól áll ami még jobban kiemelő a csomagot.
Szereti vagy csak nekem kedvez mindegy.
Amelyik csaj olyan sekélyes, hogy egy darab textil miatt elítéljük, hidd el semmi keresnivalója nincs az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!