Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél egy ilyen nővel ha lenne rá lehetőséged?
Lenne egy nő, aki évek óta egyedülálló, így garantáltan ki van éhezve. Benne jár a korában, mert már 38 éves, de arcra szép, testre vékony. Viszont egy balesetben elveszette a fél karját. Protézise van jelenleg.
Érdemes lenne befűzni vagy nem jó ötlet ?
26/F
#3 Lényegében szívességet tennék neki, mivel 5 éve nem volt senkije.
#5, Nem zavaró mikor oda kerül a sor? Tudod hogy értem, nem zavaró,taszító?
Engem nem izgatnak kifejezetten a fogyatékkal élők, nem.is voktam még eggyel sem. Csak ez nő feltüzelt egy kicsit, egyrészt az,hogy 5 éve nem volt senkije és mennyire ki lehet már éhezve, másrészt meg hogy igaz, hogy már 38, de arcra, testre tök jó nő lenne amúgy ha nem lenne vele ez a dolog...De előtte meg fiatalabban tök szép csaj lehetett, biztos dugták is mint a lopott biciklit.
Most meg senki nem akarja megdugni,én meg hát megláttam benne a lehetőséget meg a kihívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!