Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bénaság vagy udvariasság a férfi részéről, ha egy új partnere van és az első szexnél megkérdezi, hogy hova spriccelhet?
6
Ha van gumi, 99,99% hogy abba élvez. Az mindenesetre teljesen életszerűtlen, hogy óvszerben szexel és a végén megkérdezi hová élvezzen a legelső szexnél. Ha összeszokott pár és a lány szereti a spermát, akkor simán... De akkor nem kell kérdezni, a pasi tudja hogy ezt szereti.
Nagyon meglepnek a válaszok, most nem alapvető dolog akkor, hogy az elsőnél megkérdezed, hogy hova mehetsz el? Ha pedig nem kérdezed meg, akkor bunkónak vagy titulálva.
"Ha van gumi, 99,99% hogy abba élvez. Az mindenesetre teljesen életszerűtlen, hogy óvszerben szexel és a végén megkérdezi hová élvezzen a legelső szexnél."
Hát nagyon nem, vagy akkor én vagyok a 0,01%, amit erősen kétlek. Régen, mikor még használtam gumit, akkor is mindig kihúztam, mert utálok gumiba elmenni, testre szeretek jobban vagy szájba. És ezt illik megdumálni, hogy hova mehet, főleg amíg nincs meg az összeszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!