Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetem alatt hogy kivitelezhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem alatt hogy kivitelezhető a szex?

Figyelt kérdés
Nem konkrét eset, csak általánosságban érdekel. Mert belegondolva elég csekély a lehetőség, főleg hogy felteszem kollégium nem éppen alkalmas, meg nem is lehet. Első eset hogy lakok A városban és B városban vagyok kollégista, és barátnőm is B városban lakik/kollégista. Második eset meg hogy A városban lakom B városban vagyok kollégista és barátnőm A városban lakik. Azt hiszem ez a két helyzet állhat fenn. Ha valakinek van tapasztalata és megosztaná, annak megköszönöm.

2024. ápr. 12. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kollégista voltam egyetemistaként, a csajom meg nem. A koleszban és náluk is tudtunk szexelni rendszeresen, nem emlékszem, hogy frusztráltak lettünk volna a szexhiány miatt.
2024. máj. 12. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:

"9, Hát ez elég lehangoló. Bár ez attól függ hogy ki vagy a történetben."

Én voltam a harmadik fél, aki kezelte a csajt. Igen, utólag tudom, hogy csúnya volt, de nem bánom, a szex isteni volt, és nem is én kezdeményeztem. Szingli voltam, ez fontos részlet.

Maradjunk annyiban, hogy ha most lennék újra egyetemista, most sem maradnék távkapcsolatban. És nagyon sokat veszítesz, ha nem szingliként szórakozod végig az egyetemet. Maradjunk annyiban, hogy sok dolgot láttam, és hallottam, nem erősödött a nőkben a bizalmam sokat akkoriban. Amit viszont biztosra tudok mondani, a legtöbb csaj 25 felett nagyon megváltozik, és megkomolyodik.

2024. máj. 12. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: a gyerekvállalás befejezése és a bölcsődés-óvodáskori álomvilág után pedig nagyon sok nő újra nyitottá válik arra, hogy ne (csak) a férjével szexeljen.
2024. máj. 12. 13:22
 14/15 A kérdező kommentje:
12, Én elköteleződő típus vagyok, hidd el hogy én egy távkapcsolatot simán elviselek. Inkább a másik fél ami aggasztó az én helyzetemben. És ha jól értem ezeknek nagy arányban megcsalás a vége, vagyis nem célszerű ilyen kapcsolatra hosszú távon építeni. De javíts ki ha félreértem.
2024. máj. 12. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:

“És ha jól értem ezeknek nagy arányban megcsalás a vége, vagyis nem célszerű ilyen kapcsolatra hosszú távon építeni. De javíts ki ha félreértem.”

Valahogy így. Nem azt mondom, hogy ez általános szabály, hanem én ezt láttam. És azt sem akarok mondani, hogy minden nő egy k., nagyon nem. Egyszerűen az egyetemista életforma nem alkalmas komoly párkapcsolat mellett.

2024. máj. 13. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!