Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem alatt hogy kivitelezhető a szex?

"9, Hát ez elég lehangoló. Bár ez attól függ hogy ki vagy a történetben."
Én voltam a harmadik fél, aki kezelte a csajt. Igen, utólag tudom, hogy csúnya volt, de nem bánom, a szex isteni volt, és nem is én kezdeményeztem. Szingli voltam, ez fontos részlet.
Maradjunk annyiban, hogy ha most lennék újra egyetemista, most sem maradnék távkapcsolatban. És nagyon sokat veszítesz, ha nem szingliként szórakozod végig az egyetemet. Maradjunk annyiban, hogy sok dolgot láttam, és hallottam, nem erősödött a nőkben a bizalmam sokat akkoriban. Amit viszont biztosra tudok mondani, a legtöbb csaj 25 felett nagyon megváltozik, és megkomolyodik.

“És ha jól értem ezeknek nagy arányban megcsalás a vége, vagyis nem célszerű ilyen kapcsolatra hosszú távon építeni. De javíts ki ha félreértem.”
Valahogy így. Nem azt mondom, hogy ez általános szabály, hanem én ezt láttam. És azt sem akarok mondani, hogy minden nő egy k., nagyon nem. Egyszerűen az egyetemista életforma nem alkalmas komoly párkapcsolat mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!