Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg izgató, ha egy nő az arcotokra akar ülni, vagy van aki számára ez közömbös/taszító?

#10:
Engem izgat a BDSM, domináns oldalról és nem tartom megalázónak ezt a helyzetet. 69-ben is fölöttem van a csak puncija.

Szerintem sokat számít az, hogy kiben mi rögzül. Ugyanez a lány nem szerette, ha ujjazzák, mert rossz élményei voltak ezzel kapcsolatban.
Bennem az rögzült, hogy az arcomra ülés = alacsonyabb státuszba tesz.
Nyilván ki lehet ütni ezeket a rögzítéseket is, de én ezt nem akarom.
Célom az, hogy egy domináns, de figyelmes szeretővé váljak. Ahhoz meg más technikákat akarok elsajátítani. :)
#9 voltam

Nekem egyszer csinált ilyet egy nő magától, nagyon izgató volt.
Nem volt benne semmi alá-fölé rendeltség.

A gondolat így izgató, gyakorlatban annyira nem. És próbáltuk is, több csajommal is, szexi és izgató, de semmi különös. Nem vagyok szub hajlamú, talán azért.
Ui: jelenlegi párom 100 kg, és nem volt gond ez az arcraülés, mert nyilván nem szó szerint ül az arcomra, hanem tartja magát a térdén. Inkább az okozott gondot, hogy nagy a hasa, és a punciján is van felesleg, így nehéz odaférni neki alapból nyalásnál. És hozzátenném, lovagolni is tud, mert akkor sem ereszkedik rám, ráadásul istenien csinálja, jobban, mint sok vékony exem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!