Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, tényleg izgató, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg izgató, ha egy nő az arcotokra akar ülni, vagy van aki számára ez közömbös/taszító?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 12. 16:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10:

Engem izgat a BDSM, domináns oldalról és nem tartom megalázónak ezt a helyzetet. 69-ben is fölöttem van a csak puncija.

2024. ápr. 12. 16:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat számít az, hogy kiben mi rögzül. Ugyanez a lány nem szerette, ha ujjazzák, mert rossz élményei voltak ezzel kapcsolatban.

Bennem az rögzült, hogy az arcomra ülés = alacsonyabb státuszba tesz.

Nyilván ki lehet ütni ezeket a rögzítéseket is, de én ezt nem akarom.

Célom az, hogy egy domináns, de figyelmes szeretővé váljak. Ahhoz meg más technikákat akarok elsajátítani. :)

#9 voltam

2024. ápr. 12. 16:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer csinált ilyet egy nő magától, nagyon izgató volt.

Nem volt benne semmi alá-fölé rendeltség.

2024. ápr. 12. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon izgató. (Lenne, ha a párom megtenné.) F
2024. ápr. 12. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem semleges, de van jópár pasi aki arra gerjed ha ráülnek az arcára és úgy nyalhat.
2024. ápr. 12. 17:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg izgató.
2024. ápr. 12. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem különösen nem izgatott soha, de azért attól is függ,zki az illető ( nő)...
2024. ápr. 12. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:

A gondolat így izgató, gyakorlatban annyira nem. És próbáltuk is, több csajommal is, szexi és izgató, de semmi különös. Nem vagyok szub hajlamú, talán azért.

Ui: jelenlegi párom 100 kg, és nem volt gond ez az arcraülés, mert nyilván nem szó szerint ül az arcomra, hanem tartja magát a térdén. Inkább az okozott gondot, hogy nagy a hasa, és a punciján is van felesleg, így nehéz odaférni neki alapból nyalásnál. És hozzátenném, lovagolni is tud, mert akkor sem ereszkedik rám, ráadásul istenien csinálja, jobban, mint sok vékony exem.

2024. ápr. 13. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!