Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánja a nő a szexet, aktívan részt is vesz benne, mégsem tud elélvezni mitől lehet ez?

10
Az én partnerem sem tud csikló nélkül, eltelt egy kis idő, míg ezt helyre tudta tenni a lelkében, hiába erősítettem, hogy ebben nincs semmi abnormális.
Misszionárius helyzetben többször előfordult, hogy közel volt, mert amikor tövig benne voltam, akkor a csiklója is kapta az ingert, de elélvezni Így talán egyszer tudott életében.

Nekem nincs ezzel bajom. Imádom, ha nyalnak és abszolút élvezem a szexet is, szóval nem görcsölök rajta, hogy legyen hüvelyi is. Pusztán a tényeket írtam le. :)
Amit említettem, hogy közel voltam, az nálam lovaglóban volt.
Ha rásegítek kézzel, akkor szex közben is el tudok élvezni. Ilyet meg hátulról szoktam, akkor kényelmesen lehet kézzel is csinálni. Ha van anális szex, akkor meg még könnyebben, ha közben a csiklómat izgatom.

Igen, az így jól van szerintem is.
:)

15
Ez így nem igaz.
Hüvely, ánusz, csikló, és a pillangószárnyak...és ezek kombinációi.
Plusz még a mellek ingerlése és az egyik legfontosabb, a pszichés inger.
F50+

15.
Nekem volt már hüvelyi orgazmusom is. Teljesen más érzés... Sokkal intenzívebb, tovább tart és nagyobb területen érezhető.
A csiklói sem rossz, de a hüvelyi jobb.
A legtöbb esetben a gyakori pózváltogatás miatt nincs a nőknek orgazmusa. A hüvelyihez nekem pl az kell, hogy ugyanabban a ritmusban/pózban legyek és a férfi ne csak ki be huzigálja, hanem amikor bent van, akkor fel le mozogjon a csípőjével. Mindezt hosszasan.
Eddig csak az idősebb korsztállyal éltem ezt át, a fiatalabbak folyton csak a kitekert hülye pózokat akarják😒

17
óóó... minden ilyen hírnek örülök, amikor kiderül, mennyire sokat jelent a rutin....
Ha gondolod, írj rám nyugodtan és beszélhetünk erről. :)
F50+
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!