Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az, hogy amíg nem dugod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy amíg nem dugod meg popsiba is, addig az a nő nem is volt meg neked igazán?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 11. 21:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező!

Akkor ezek szerint, ha a párod lefekszik valakivel, de csak orál és punci dugás van, akkor legyintesz majd, hogy nem is volt meg igazán a szeretőnek a barátnőd?

2024. ápr. 12. 02:36
 12/27 Noren1989 ***** válasza:
87%
Ameddig ő meg nem dug popsiba...na addig nincs elmélyülve a kapcsolat 😉
2024. ápr. 12. 04:05
 13/27 anonim ***** válasza:
24%
Azt nem értem hogy az ilyen idióta kérdésre miért kell válaszolni !!!
2024. ápr. 12. 06:34
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
És ha a pasi nem szereti popsiba? Mert vannak olyanok akiket nem izgat az a anális szex. Ilyenkor mi van?
2024. ápr. 12. 06:37
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Akkor az azt jelenti, hogy nem is igazán akarta azt a nőt😂😂🤣😅
2024. ápr. 12. 06:52
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
Ja ja 15# . Lehet egy fiú kellene a kérdezőnek. 😁
2024. ápr. 12. 06:58
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Plusz, amíg nem nyaltad ki mensi közben 😂😂
2024. ápr. 12. 07:06
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

Addig nem vagy igazán perverz, amig nem nyaltad ki a párod, miután bele élveztél.😀

Jo mondjuk ez tényleg izgalmas.😀

2024. ápr. 12. 07:40
 19/27 A kérdező kommentje:

Kicsit provokatív volt a kérdés megfogalmazása ezért sejtettem, hogy sok ellenérzést fog kiváltani :) De leírom az én sztorimat, ami miatt eszembe jutott ez. Én minden barátnőmnél felhoztam ezt eddig, hogy csináljuk popsiba, de nem erőltettem soha. Volt aki engedte, volt aki nem.

A mostani barátnőm, aki soha nem engedi, elmondásai alapján még tini korában próbálta egyszer és nagyon nem jött be neki, viszont az előttem levő exével csinálták néha. Ez úgy derült ki, hogy amikor már sokadjára felhoztam neki, akkor azt válaszolta, hogy az exével néha csinálták és neki ennyi bőven elég volt, nem akarja, hogy "ez a kapcsolat is csak erről szóljon".

Csakhogy egy sokkal korábbi véletlen elszólalásából tudom, hogy az exének valószínűleg sokkal nagyobb farka is volt mint nekem. Nekem olyan 17-18 cm, 4.5 vastag, és erre még nagyjából az első szexnél megjegyezte, hogy "még szerencse, hogy nem olyan brutális mint az exének".

Szóval adott egy csaj, aki egy sokkal nagyobb farkú pasival többször csinálta popsiba, mindent megengedett neki amit kért, teljesen odaadta magát neki. Le is nyelte neki, de nekem pl nem nyeli le. És még sorolhatnám. És nem tiniként volt vele, hanem 21-23 éves kora között, most pedig 24 éves.

2024. ápr. 12. 10:10
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Hát ez így azért érdekes. Az exének mindent, a mostani párjának, vagyis neked nem. Teljesen érthető, hogy ez zavar.

Én női szemszögből azt tudom mondani, hogy amit az exeimnek engedtem, azt engedem a jelenlegi páromnak is. Sőt. Kicsit lábfétises a párom, úgyhogy még többet is "kap belőlem", mint a volt pasik.

2024. ápr. 12. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!