Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávveni a pàrom, hogy intenzívebb élményekben legyen részünk az együttlétein során. Természetesen az évek alatt kitapasztaltuk mi/hogy jó a másiknak, de ezek lehetnének változatosabb/jobb/erőtelljesebb élmények is!?
Megtettem/megteszem. A válasz általában annyi, hogy minden tökéletes
Egyrészt ezt úgy érzem azért mondja, mert annyira nem fontos neki a téma, másrészt mindíg mindent lehet fokozni (szerintem) így azért ez (soha) nem tökéletes
Rávenni sehogy.
Leülni és elmondani mivel szeretnéd feldobni a szexuális életedet azzal több mindent elérsz.
Kettőtökön múlik. Kinek, hogy, mi jó, jobb, mit lehet plusz hozzá adni. Èrzitek szerintem. Lehet neked nem elèg csak. A másiknak igen.
Lehet fokozni ha hagyod is magad vagy ha pont inkább azèrt szólsz, hogy uncsi úgy, és máshogy legyen.
Srácok!
Mindent ami ésszerű megpróbáltam, komolyan. Lehet, hogy nem ugyanúgy gondolkodunk erről. Ettől még zavar, mert rövid ideig mindíg feldobódunk aztán vissza a jól megszokott körbe…
Sehogy. Ha olyan, akkor hiába beszélsz vele, ő bemagyarázza,hogy minden tökéletes.
Tudom, hasonló cipőben járok én is. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!