Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi életed leggázabb szexuális partnere, ki és miért volt az?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 11:03
11/24 anonim válasza:
Annyira szűk és száraz volt a csajnak, hogy nem tudtam berakni.
12/24 anonim válasza:
Száraz azért volt, mert nem izgattad fel rendesen...
13/24 anonim válasza:
Annyira nedves volt, hogy semmit sem éreztem belőle. Meg kellett törölnöm, utána 2 percig jó volt, majd megint túl sok lett a nedvesség. (nem nem a farkam kicsi, mással sosem volt ilyen problémám.)
14/24 anonim válasza:
Szerencsére nem voltak nagyon gáz partnerek.
Volt egy lány, akivel a kémia nem ment, mert annyira kellemetlen volt a testillata, meg ott lent is. Egyszer nyalásnál öklendeztem is, de nem vette észre. Előtte fürdött le, sosem volt igénytelen, de a szagok-illatok-ízek nem passzoltak.
15/24 anonim válasza:
Egyetlen egy darab egyejszakas kapcsolatom volt eletem soran es az volt a leggazabb nekem.
A srac nagyon jo kepu volt, tenyleg az a tipikus ferfi ideal szamomra. Kis varosban elunk, nem volt sok kapcsolata de megis ment rola a pletyka, hogy mekkora isten az agyban.. hat nem. Nagyon bena volt mar az elojatek kozben is es konkreten eppenhogy berakta elelvezett. Szoszerint egy darab lokes volt.
16/24 anonim válasza:
Így jártál.
Mert mindig a nő dönt ugye, felszínesen, pofa alapján...
17/24 anonim válasza:
Dagadn 40-es roma nő olyan büdös volt lent, hogy lekonyult tőle, haza is mentem.
18/24 anonim válasza:
Megismerkedtem egy sráccal, össze is jöttünk, majd mikor végre szexre került a sor, kicsit kényeztetett, majd berakta és fél perc alatt elélvezett, majd bealudt.. Abból, hogy berakta, semmit nem éreztem, nagyon kicsi és vékony volt a cerka, ráadásul utána sem elégített ki máshogy.. Ennek ellenére jól kijöttünk egymással, de nem maradtunk sokáig együtt érthető okokból.. :)
20/24 anonim válasza:
16. Nyilvan nem fogok olyan valakivel agyba jutni, aki kulsore nem fog meg. Nem is ertem mi mas alapjan kellene dontsek, ha nem ugy, hogy kihez vonzodom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!