Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha beteszi,de utána azonnal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beteszi,de utána azonnal kihuzza, attól lehetek terhes? Vagy kaphatok el nemi betegséget?

Figyelt kérdés
ápr. 11. 10:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9# Nem ez volt a kérdés. Hanem hogy egy percre belógatni mi értelme van. :)

De amúgy ahogy írták is, van gumi. Talán használjátok. :)

ápr. 11. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi a gond az óvszerrel? Akkor nem kellene ezen aggódni, plusz ugyanúgy elveszted a szüzességed. Mi értelme betennie, csak hogy azt mondhasd, hogy ne legyél szűz? Az ilyeneknek mi baja van...? XD
ápr. 11. 14:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincs thx
ápr. 11. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
egy béna szűz kisfiú. ne etesd a trolt.az zavarja a legjobban
ápr. 11. 15:41
 15/18 A kérdező kommentje:

#14 Nem vagyok se béna, se kisfiú.

Mit nem lehet azon megerteni hogy egy tizenéves lány vagyok

ápr. 11. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Kis kukival?
ápr. 11. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ha beteszi,de utána azonnal kihuzza"

És csak egyet spriccel közben? Mert a fiúk ilyenkor szoktak. Még akkor is, ha nem lesz belőle rögtön orgazmus.

"kaphatok el nemi betegséget?"

Hát tudod... a legérzékenyebb részeden, ahol a legvékonyabb a bürke, tegyük fel, hogy csak kétszer húzta végig a szerszámát: egyszer befelé, egyszer meg kifelé.

Ha volt rajta például gomba - annak a fele most már rajtad van. Ráadásul a hüvely szépen redőzött, tehát ami oda bekerül, az nagyrészt benn is marad.

Nem tudom, milyen nemű vagy, de ezt mindkét nemnek tudnia kéne.

ápr. 11. 19:19
 18/18 A kérdező kommentje:

#16 Nyilván NEM.

Tudod, a lányoknak punciuk van.

Biológia kimaradt?

ápr. 11. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!